Lappeenrannan Opiskelevat Keskustalaiset: Linda Brandt Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtajaksi

14.10.2016
Lappeenrannan Opiskelevat Keskustalaiset esittävät 30-vuotiasta kauppatieteiden opiskelijaa, Linda Brandtia, Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtajaksi. Linda on valmistunut vuonna 2014 valtiotieteiden maisteriksi Helsingin yliopistosta, ja opiskelee nyt viidettä vuotta kauppatieteitä Lappeenrannan teknillisessä yliopistoissa. Lindalla kokemusta useista luottamustehtävistä. Hän on Keskustan Opiskelijaliiton liittohallituksen jäsen 2016, Etelä-Karjalan Keskustanuorten puheenjohtaja, Lappeenrannan Opiskelevat Keskustalaiset puheenjohtaja sekä Keskustan Karjalan piirin varapuheenjohtaja. Linda on myös mukana Keskustanuorten kansainvälisten asioiden jaostossa, sekä osallistunut aktiivisesti nuorkeskustan ulkomaanmatkoille.

Nuoriso- ja opiskelijajärjestöt: Aleppon katastrofille saatava loppu

13.10.2016
Humanitaarinen katastrofi Syyriassa pahenee päivä päivältä. Venäjän ja Syyrian hallituksen sotatoimille Aleppossa ei näy loppua. Uutiset kertovat, että sotatoimet eivät ole rajoittuneet vain sotilaallisiin kohteisiin, vaan ne ovat kohdistuneet kansainvälisen oikeuden vastaisesti myös siviilikohteisiin, kuten sairaaloihin. Paikan päältä saatujen tietojen mukaan ihmisillä ei ole enää juurikaan ruokaa eikä terveydenhuoltoa.

Nuoriso- ja opiskelijajärjestöt vaativat toimia järjestäytyneen poliittisen väkivallan kitkemiseksi

23.9.2016
Poliittiset nuoriso- ja opiskelijajärjestöt sekä Allianssi ovat järkyttyneitä Suomen Vastarintaliikkeen mielenosoituksessa saamiinsa vammoihin menehtyneen nuoren kohtalosta. Järjestöt muistuttavat, että tarvitaan ripeitä toimia järjestäytyneen poliittisen väkivallan kitkemiseksi Suomesta.

Keskustan Opiskelijaliitto: Nuoret mukaan perustuloon!

30.8.2016
Keskustan Opiskelijaliitto (KOL) on pettynyt hallituksen esitykseen rajata alle 25-vuotiaat ulos perustulokokeilusta. Esitys kertoo synkkää kuvaa hallituksen asenteesta nuoria kohtaan. Keskustaopiskelijat ovat innoissaan, että perustulokokeilu vihdoin toteutuu. KOL on kuitenkin huolissaan siitä, että nuorten jäädessä kokeilun ulkopuolelle he jäävät aikanaan myös varsinaisen perustulon ulkopuolelle.
Edellinen 1 2 3 ... 47 48 49Seuraava

#kepusuvakki

28.9.2016
Viime viikkoina käyty keskustelu niin aito avioliitto-kansalaisaloitteen kuin SVL:n väkivaltaisten toimien ympärillä on herättänyt monenlaisia tunteita myös Keskustan sisällä. Keskusta on saanut jälleen osakseen varsin paljon kritiikkiä epäselvistä kannanotoistaan ja vaikenemisestaan keskusteltaessa milloin seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen asemasta ja milloin yhteiskuntamme kahtiajaon ja ääriajattelun lisääntymisestä.

Kimmo Mäkelä: Kansalaisaloitetta kehitettävä

16.9.2016
Kansalaisaloite on merkinnyt suoraa demokratiaa suomalaisessa poliittisessa järjestelmässä. Se on lisännyt ihmisten kiinnostusta päätöksentekoon ja on saanut ihmisiä aktiivisesti kerämään nimiä kansalaisaloitteisiin. Laki kansalaisaloitteista astui voimaan 1.3.2012. Tähän mennessä aloitteita on tehty 533 kappaletta, joista 25:n nimenkeräys on kesken ja 13 on onnistunut saamaan vähintään 50000 nimeä ja päässyt eduskunnan käsiteltäväksi. Yksi kansalaisaloite sukupuolineutraalista avioliittolaista on hyväksytty eduskunnassa 28.11.2014, ja sen on määrä astua voimaan 1.3.2017.

Jaakko Mäki-Petäjä: Minkälainen on tulevaisuuden KOL?

12.8.2016
Usein toisteltu tosiasia on, että puoluetoiminta ja järjestötoiminta ylipäätänsä kiinnostaa entistä vähempää osaa suomalaisista. Patentti- ja rekisterihallituskin on tämän vuoden loppuun mennessä poistamassa yhdistysrekisteristä poikkeuslain turvin 40 000 yhdistystä, joista keskustataustaisia on arviolta 1000-2000 yhdistystä. Rekisteröityjen yhdistysten määrä leijailee jossain 100 000 yhdistyksen paremmalla puolella, joten lakkautettavien yhdistysten osalta mistään pienestä asiasta ei sinänsä ole kysymys.
Edellinen 1 2 3 ... 21 22 23Seuraava

 
 
kol_logo_facebook.jpg
join.gif

fanitus.gif

Suomenmaa-logo.jpg

Osallistu


Kerttu.jpg

KOL verkossa

flickr.gif