Keskustaopiskelijat: Aatteen paloa puoluejohtoon!

16.4.2016
Keskustan Opiskelijaliitto (KOL) antaa tukensa keskustan varapuheenjohtajavaalissa Antti Kurviselle ja Katri Kulmunille. Keskustaopiskelijat toivovat että Seinäjoella valittava puoluejohto tuo entistä voimakkaammin aatteen äänen hallitusohjelman edistämisen rinnalle. Valtion hoitamisen lisäksi Keskustan tulee muistaa ihminen kaiken politiikan keskellä.

Keskustaopiskelijoiden Sippola: On typeryyttä luopua toimivasta kampuksesta!

11.4.2016
Keskustaopiskelijoiden Sippola vetoaa Itä-Suomen Yliopiston (UEF) hallitukseen Savonlinnan kampuksen puolesta ratkaisevan viikon alla. Itä-Suomen yliopiston hallituksen pöydällä on maanantaina 11.4. Savonlinnan kampuksen kohtalosta päättäminen.

Keskustaopiskelijoiden Sippola: Hallitus ottaa lapiolla, antaa lusikalla

5.4.2016
Hallitus on tämän päiväisessä kehysriihineuvottelussa sopinut muun muassa opintotukileikkauksista. Vaikka hallitus kohtuullistaa selvitysmiehen ylimitoitettua esitystä, niin leikkaavat päätökset edelleen liikaa opiskelijan laihaa lompakkoa. Päätös asettaa myös korkeakouluopiskelijat tukimuotoisen opintotuen osalta jopa toisen asteen opiskelijoita huonompaan asemaan.

KOL:n työvaliokunta: Ylimääräinen liittokokous toukokuulle

1.4.2016
Perjatai-aamusta 1.4. kokoontunut Keskustan Opiskelijaliiton työvaliokunta on päättänyt esittää 9.4. kokoontuvalle liittohallitukselle ylimääräisen liittokokouksen kutsumista koolle 14.-15.5. Keminmaalle tanssikeskus Pohjanrannan tiloihin.

Joensuun Opiskelevat Keskustalaiset: Riehuminen ei ole ratkaisu

15.3.2016
Vaikka opiskelijoihin ja heidän toimeentulonsa kohdistuvat leikkaukset sapettavat Joensuun keskustaopiskelijoita kovasti, he tuomitsevat mellakaksi muotoutuneen mielenilmauksen. Mauton radikalisoituminen tärkeän asian ollessa kyseessä vie huomion pois aiheesta ja antaa väärän kuvan leikkauksen peruuttamista vaativista opiskelijoista. Mielenilmaus opiskelijoiden toimeentulon pienentämistä vastaan oli aiheellinen. Sen sijaan tapa, jolla rauhallinen ja hallittu tilanne muuttui kaaokseksi, ei sitä ollut.
Edellinen 1 2 3 ... 44 45 46Seuraava

Juho Pulkka: Digitaalisuuden auvoisuus?

11.5.2016
Vaikka minun on ollut mahdollista tehdä merkittävä opinnoistani etänä ja monin osin niin sanotusti diginä, olen jostain kumman syystä aina halunnut raahautua yliopistolle ottamaan oppia – Ja rehellisesti tunnustaen myös viettämään aikaani siellä. Tämänhän korkeakouluopiskelijat parhaiten taitavat: lorvimisen koulussaan kahvikuppi kädessään syventyen filosofiaan. Edellinen kuvaus lienee kuitenkin harhainen?

Jaakko Mäki-Petäjä: Perustulo - väylä vapauteen?

30.3.2016
Nykyisen hallituksen muodostamisesta lähtien varsinkin opiskelijoiden ja nuorten keskuudessa suurimmat positiiviset odotukset ovat kohdistuneet hallitusohjelman kirjaukseen perustulokokeilun toteuttamisesta. Vuosikymmenien ajan poliittisissa opiskelija- ja nuorisojärjestöissä haudutellut visiot sosiaaliturvan uudistamisesta olivat raamatullista termiä käyttäen ”tulleet lihaksi” ja päätyneet hallitusohjelman sivuille.

Aleksi Koivisto: Kokeilupuolueen on kokeiltava myös itse

16.3.2016
Keskusta uudistaa parhaillaan periaateohjelmaansa. Aatteellinen syväkyntö muuraa perustat puolueelle, mutta sen lisäksi meidän tulisi myös kehittää puolueen toimintatapoja. Pääministeripuolue keskusta uudistaa nyt Suomea kokeiluilla, mutta unohtaa uudistaa itsensä. Järjestökoneisto harmaantuu. Kesäkuussa saamme uuden puoluejohdon, jolla on edessään urakka.
Edellinen 1 2 3 ... 19 20 21Seuraava

 
 
kol_logo_facebook.jpg
join.gif

fanitus.gif

Suomenmaa-logo.jpg

Osallistu


Kerttu.jpg

KOL verkossa

flickr.gif