Etsintäkuulutus: Keskustanuoret ja Keskustaopiskelijat etsivät toisen asteen koulutuksen asiantuntijoita

11.2.2016
Keskustanuoret ja Keskustaopiskelijat kokoavat toisen asteen koulutuspolitiikkaan keskittyvän asiantuntijaryhmän, jonka tarkoituksena on kartoittaa toisen asteen ammatillisen ja lukiokoulutuksen nykytilannetta, hahmotella tulevaisuuden osaamistarpeita ja valmistella liittojen linjauksia toisen asteen ammatillisen- ja lukiokoulutuksen kehittämiseksi. Työryhmä toimii nuorkeskustalaisen kentän äänenä vuoden 2016 ajan.

Nuorkeskustan puheenjohtajat: Tiukka EI sukupolvien väliselle eriarvoisuudelle

10.2.2016
Keskustanuorten puheenjohtaja Hilkka Kemppi ja Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtaja Anniina Sippola ovat harmissaan, että Senioriliike on jättänyt täysin huomioimatta sukupolvien välinen oikeudenmukaisuuden aloittamassaan kansalaisaloitteessa. Aloite vaatii indeksikorotusta työeläkkeisiin puhuen oikeudenmukaisuudesta, vaikka todellisuudessa tavoittelee vain yhden ikäryhmän etua. Eläkkeiden suhteellisesti hitaammin nouseva ostovoima on todellinen ongelma mutta sitä ei voida korjata tavalla, joka romuttaa eläkejärjestelmän kestävyyden ja tulevien polvien luottamuksen järjestelmän kestoon.

Etsimme tekijätyyppejä viestintäryhmään!

2.2.2016
Pysyykö kynä tai kamera kädessä? Kiinnostaisiko kokeilla toimittajan hommia? Syntyykö sulta hulluimmat memet ja kekseliäimmät some-kampanjat?

Haemme KOLlin tulevaisuudesta kiinnostuneita visionäärejä järjestöllisen kehittämisen työryhmään

2.2.2016
Kiinnostaako sinua olla laatimassa suuntaviivoja Keskustan Opiskelijaliiton toiminnalle? Onko sinulla ideoita, intoa ja mielenkiintoa lähteä mukaan kehittämään ja suunnittelemaan Keskustan Opiskelijaliiton järjestöllistä tulevaisuutta?

Tule mukaan tekemään KOL:n uutta sosiaalipoliittista ohjelmaa!

2.2.2016
Mitkä ovat suomalaisen vastuullisen sosiaalipolitiikan kulmakivet? Miten luodaan opiskelijoille onnellinen ja toimiva arki? Tuntuuko, että sinulla voisi olla mielipiteitä ja ideoita edellä mainittuihin aiheisiiin liittyen? Hyvä!
Edellinen 1 2 3 ... 42 43 44Seuraava

Inkeri Kulmanen: Lapsen teosta

5.2.2016
Hetki sitten pinnalla ollut uutinen suomalaisten lasten syntyvyydestä, sai minut pohtimaan opiskelun ja perhe-elämän yhdistämistä. On vuosi 2016. Lapsia syntyy tällä hetkellä yhtä paljon kuin 1860-luvun nälkävuosina. Mikä on mennyt pieleen? Vai onko oikeastaan mikään?

Anniina Sippola: Porttiteorioista

1.2.2016
Siis se sellainen, jonka mukaan yksi paha johtaa vielä suurempaan pahaan. Sellaisesta on puhuttu useampia vuosia kun opiskelijat ovat vastustaneet korkeakouluihin lukukausimaksuja ulkomaisille opiskelijoille. Yhtenä pienenä argumenttina monien joukossa on epäilty, että EU- ja ETA alueiden ulkopuolelta tuleville suunnattujen lukukausimaksujen käyttöönoton jälkeen, ne ulotetaan koskemaan myös suomalaisia. No nythän ne ulkomaalaisten maksut on saatu lakiin ja keskustelu käy kuumana suomaisten maksuista.

Juho Pulkka: Tooga ja kirves käteen?

20.1.2016
Keskiviikkona Finlandia-talolle oli kokoontunut joukko kunta-asioista kiinnostuneita vaikuttajia eri tasoilta. Aihetunnisteella kunta2030 käytiin keskustelua niin sosialistisissa medioissa kuin paikan päällä kahvikupposen ääressä. Tilaisuus oli Valtiovarainministeriön järjestämä tilaisuus kuntauudistukseen liittyen.
Edellinen 1 2 3 ... 18 19 20Seuraava

 
 
kol_logo_facebook.jpg
join.gif

fanitus.gif

Suomenmaa-logo.jpg

Osallistu


Kerttu.jpg

KOL verkossa

flickr.gif