Edustajistovaalikoordinaattori

Keskustan Opiskelijaliitto (KOL) ry hakee edustajistovaalikoordinaattoria syksyn opiskelija- ja ylioppilaskuntien edustajistovaaleihin. Tehtävän alustava kesto on 18.5.2015 lähtien marraskuun loppuun.

Koordinaattorin tehtävänä on auttaa ja neuvoa KOL:n osastoja ehdokashankinnassa, toimijoiden aktivoimisessa, edustajistovaalimateriaalin ideoinnissa ja toteutuksessa sekä käytännön vaalityön tekemisessä ja muissa esimiehenä toimivan pääsihteerin määrittelemissä edustajistovaaleihin liittyvissä tehtävissä. Tarkka tehtävänkuva tarkentuu sopivan henkilön löydyttyä. Työ sisältää myös matkustamista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hakijalta keskustalaista arvomaailmaa, osastojen tuntemusta, tuloshakuisuutta, hyvää paineensietokykyä ja sosiaalista luonnetta.

Lähtökohtaisesti tehtävän hoitamisesta maksetaan kiinteä 400 euron kertakorvaus ja puhelinetu. Lisäksi on mahdollisuus tulosperustaiseen bonukseen.

Vapaamuotoiset hakemukset 10.5.2015 mennessä sähköpostilla elina.helmanen@keskustaopiskelijat.fi tai postilla Keskustan Opiskelijaliitto, Apollonkatu 11 a 00100 Helsinki. Liittohallitus voi tarvittaessa haastatella hakijoita kokouksessaan 15.5, jolloin myös edustajistovaalikoordinaattori valitaan.

Lisätietoja:
pääsihteeri Elina Helmanen
045-656 9264
elina.helmanen@keskustaopiskelijat.fi


Kuka saa ja kenelle annetaan?

Anniina Sippola
9.4.2015
Sisällissodasta jaloilleen kivunneessa Nepalissa on perustuslaista väännetty pitkään ja hartaasti – kohta kymmenen vuotta. Demokraattisen Nepalin tasavallan ensimmäinen kansalliskokous, Constitutional Assembly, valittiin vuonna 2007. Ensimmäistä kansalliskokoukseen asetettaessa päätettiin, että naisilla tulee olla vähintään 1/3 paikoista.

Marie Okkonen: Poliitikko on ruma sana työmarkkinoillakin

Anniina Sippola
2.4.2015
Kansanedustajuus. Kansan edustajuus. Suomen kansan edustajana toimiminen. Ei ole ensimmäinen kerta, kun pohdin mitä kansanedustajana oleminen tarkoittaa. Mitä se tarkoittaa teoriassa, mitä käytännössä. Missä määrin se lasketaan työksi.

Etelä-Sudan: Sotaa ja sortoa

Elina Helmanen
24.3.2015
Etelä-Sudan on maailman uusin valtio: sillä on ikää vain vajaa neljä vuotta sen itsenäistyttyä 2011. Ennen itsenäistymistään maa oli sodassa ja ihmisiä pakeni sieltä pakolaisina sodan kauhuilta. Osa ihmisistä on palannut sinne itsenäistymisen jälkeen vain löytääkseen maan, joka on jakaantunut kahtia ja joka on yhä sodan kourissa. Sodan osapuolet vain ovat muuttuneet.

Juho Pulkka: Kuinka opiskelijan terveyttä hoidetaan jatkossa?

Anniina Sippola
11.3.2015
Viime vuoden puolella käytiin tiukkaa vääntöä opiskelijaliikkeen ja valtakunnan päättäjien välillä mm. lukukausimaksuista ja ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön (YTHS) tulevaisuuden kuvista. Samat teemat tulevat pyörimään kuvioissa eduskuntavaalien alla ja niiden jälkeenkin. SOTE-uudistus tuo oman lisämausteensa myös YTHS-soppaan. Kuinka opiskelijoiden terveydenhuolto jatkossa tulisi hoitaa?

Lauri Heikkilä: Kaupungissa ja luonnon helmassa

Elina Helmanen
24.2.2015
On aurinkoinen helmikuinen aamu. Mittari näyttää nollaa, ehkä kuitenkin miinusastepainotuksella. Kirjoitan tätä blogia kämpälläni Tampereen Jankassa. Seutu on oikein miellyttävä. Rauhalliseen kerrostaloalueeseen kuuluvat siellä täällä kasvavat havu- ja lehtipuut. Puistoon on alle viiden minuutin kävelymatka. Sieltä löytyy pelikenttää, leikkipuistoa ja sorsalampea. Metsiköitä löytyy jokaisesta ilmansuunnasta.
Edellinen 1 2 3 ... 11 12 13Seuraava

Keskustaopiskelijoiden Kemppi: Korkeakouluille mahdollisuuksia!

23.3.2015
Opetusministeri Kiurun teettämä selvitys korkeakoulujärjestelmän kehittämisestä julkaistiin tänään mutta ennakko-odotuksista huolimatta siinä ei kehoteta purkamaan korkeakoulujärjestelmän duaalimallia.

Keskustaopiskelijat: Konkretiaa ja tekoja nuorten ja opiskelijoiden puolesta!

19.3.2015
Keskusta julkaisi tänään torstaina 9 konkreettista toimenpidettä nuorisotakuun kehittämiseksi. Nuorisotakuuta on paljon haukuttu ja mollattu, mutta mitkään puolueet eivät ole esittäneet konkreettisia kehittämisehdotuksia nuorisotakuun hoitoon. Keskusta nostaa omassa esityksissään nuorten osallisuuden, opintojen työelämälähtöisyyden, byrokratian purkamisen ja tulevaisuuskutsunnat.

Keskustaopiskelijoiden Kemppi: Opintotuesta tehdään epäonnistujien hirsipuu

13.3.2015
Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtaja Hilkka Kemppi vetoaa eduskuntaan olla hyväksymättä hallituksen esitystä toisen samantasoisen korkeakoulututkinnon opintotukioikeuden rajaamisesta.

Kannanotto: Ylioppilaslehti ei ole vaalimainos

6.3.2015
Ylioppilaslehden maaliskuisen abinumeron kannessa poseeraa vihreiden eduskuntavaaliehdokas Ozan Yanar. Lisäksi kannessa on sutattu yli sana “demari”.Yanarin henkilökuva on lehden pääjuttu ja sillä on pituutta poikkeukselliset kuusi sivua. Tämän luokan näkyvyys on kenelle tahansa eduskuntavaaliehdokkaalle lottovoitto.
Edellinen 1 2 3 ... 33 34 35Seuraava

Hilkka Kemppi: Uuden energian aika

4.3.2015
Suomi kuuluu RECAI-indeksin mukaan maailman vähiten houkuttelevien maiden joukkoon uusiutuvan energian investoijien näkökulmasta vaikka maassamme on huomattavia uusiutuvia luonnonvaroja.

Hilkka Kemppi: Nyt tarvitaan iloa ja huolenpitoa

28.1.2015
Minulta kysyttiin opettajien ammattiliiton eduskuntavaalipaneelissa, minkä takia olen kiinnostunut politiikasta. Voiko Suomessa enää valita olevansa välinpitämätön politiikkaa kohtaan?

Hilkka Kemppi: Kasvuun johtavat avaukset tehdään koulutuskentällä

17.12.2014
Puhun perustulosta ja alueen toiveista lähtevistä yhdistetyistä korkeakouluyhteisöistä. Mitä tarvitsemme tunturiin kiivetäksemme? Ainakin taitoja ja välineitä sekä riittävää turvaa.
Edellinen 1 2 3 ... 15 16 17Seuraava

TAPAHTUMAT

Alla olevasta tapahtumakalenterista löydät tulevat KOL:n tapahtumat. 

Tapahtumien tarkat kuvaukset, aikataulut ja ilmoittautumislomakkeet löydät Tapahtumat-osiosta.

kol_logo_facebook.jpg
join.gif

fanitus.gif

Suomenmaa-logo.jpg

Osallistu


Kerttu.jpg

KOL verkossa

flickr.gif