Puheenjohtajan puhe puoluekokouksessa

13.6.2016
Keskustan aatteen ytimessä on sivistys, jokaisen ihmisen mahdollisuus kehittää itseään. Me lähdemme siitä ajatuksesta, että olit sitten lääkärin tai rekkakuskin lapsi, asuit sitten maalla tai kaupungissa, sinulla tulee olla mahdollisuus kouluttautua.

Keskustan nuorisopäälliköt: Rasistiset puheet tuomittava Keskustassa

3.6.2016
Keskustan Opiskelijaliiton Anniina Sippola ja Keskustanuorten Hilkka Kemppi tuomitsevat Keskustan piirin toiminnanjohtajan Peter Albäckin rasistisen kommentin puolueen entisestä toimijasta. Albäck kutsui Facebookissa Abdirahim Husu Husseinia jihad-taistelijaksi ja antoi ymmärtää, että Husu olisi elänyt puolueen siivellä.

Keskustaopiskelijoiden Sippola: Sivistystä ja tasa-arvoa Keskustan politiikkaan

31.5.2016
Keskustan puoluekokoukseen on jätetty yhteensä 248 aloitetta joista useat käsittelevät sivistys- ja koulutuspolitiikkaa. Keskustaopiskelijoiden Sippola on tyytyväinen että aloitteissa näkyy vahvasti sivistys, tasa-arvo ja yhdenvertaisuus. Esille nousevia aiheita on ainakin koulutuksen saavutettavuus, maksuttomuus ja puolueen panostus sivistyspolitiikkaan.

Keskustaopiskelijat: Aatteen paloa puoluejohtoon!

16.4.2016
Keskustan Opiskelijaliitto (KOL) antaa tukensa keskustan varapuheenjohtajavaalissa Antti Kurviselle ja Katri Kulmunille. Keskustaopiskelijat toivovat että Seinäjoella valittava puoluejohto tuo entistä voimakkaammin aatteen äänen hallitusohjelman edistämisen rinnalle. Valtion hoitamisen lisäksi Keskustan tulee muistaa ihminen kaiken politiikan keskellä.

Keskustaopiskelijoiden Sippola: On typeryyttä luopua toimivasta kampuksesta!

11.4.2016
Keskustaopiskelijoiden Sippola vetoaa Itä-Suomen Yliopiston (UEF) hallitukseen Savonlinnan kampuksen puolesta ratkaisevan viikon alla. Itä-Suomen yliopiston hallituksen pöydällä on maanantaina 11.4. Savonlinnan kampuksen kohtalosta päättäminen.
Edellinen 1 2 3 ... 45 46 47Seuraava

Juho Pulkka: Digitaalisuuden auvoisuus?

11.5.2016
Vaikka minun on ollut mahdollista tehdä merkittävä opinnoistani etänä ja monin osin niin sanotusti diginä, olen jostain kumman syystä aina halunnut raahautua yliopistolle ottamaan oppia – Ja rehellisesti tunnustaen myös viettämään aikaani siellä. Tämänhän korkeakouluopiskelijat parhaiten taitavat: lorvimisen koulussaan kahvikuppi kädessään syventyen filosofiaan. Edellinen kuvaus lienee kuitenkin harhainen?

Jaakko Mäki-Petäjä: Perustulo - väylä vapauteen?

30.3.2016
Nykyisen hallituksen muodostamisesta lähtien varsinkin opiskelijoiden ja nuorten keskuudessa suurimmat positiiviset odotukset ovat kohdistuneet hallitusohjelman kirjaukseen perustulokokeilun toteuttamisesta. Vuosikymmenien ajan poliittisissa opiskelija- ja nuorisojärjestöissä haudutellut visiot sosiaaliturvan uudistamisesta olivat raamatullista termiä käyttäen ”tulleet lihaksi” ja päätyneet hallitusohjelman sivuille.

Aleksi Koivisto: Kokeilupuolueen on kokeiltava myös itse

16.3.2016
Keskusta uudistaa parhaillaan periaateohjelmaansa. Aatteellinen syväkyntö muuraa perustat puolueelle, mutta sen lisäksi meidän tulisi myös kehittää puolueen toimintatapoja. Pääministeripuolue keskusta uudistaa nyt Suomea kokeiluilla, mutta unohtaa uudistaa itsensä. Järjestökoneisto harmaantuu. Kesäkuussa saamme uuden puoluejohdon, jolla on edessään urakka.
Edellinen 1 2 3 ... 19 20 21Seuraava

 
 
kol_logo_facebook.jpg
join.gif

fanitus.gif

Suomenmaa-logo.jpg

Osallistu


Kerttu.jpg

KOL verkossa

flickr.gif