Tiedotteet

  • 26.01.2018

    Tule mukaan valmistelemaan KOL:n ympäristö- ja energiapoliittista ohjelmaa

    Mikä on suomalaisen energiapolitiikan suunta? Miten ihmisen ja yhteiskunnan tulisi sopeuttaa toimintansa luonnon kestokyvyn rajoihin? Tervetuloa mukaan valmistelemaan KOL:n uutta ympäristö- ja energiapoliittista ohjelmaa, jos nämä ja muut energiantuotantoon ja ympäristöön liittyvät kysymykset kiinnostavat.

    Ohjelmaa valmistelevan työryhmän...

    Lue lisää
  • 26.01.2018

    Hae mukaan nuorkeskustan kansainvälisten asioiden jaostoon!

    Oletko kiinnostunut kansainvälisistä kysymyksistä? Haluatko vaikuttaa kotimaan rajojen ulkopuolella? Hae mukaan kansanvälisten asioiden jaostoon! Keskustaopiskelijat ja keskustanuoret valitsevat vuosittain jäsenille avoimen jaoston. Ryhmä pitää yhteyttä sekä sähköisesti että kasvokkain. Tapaamiset pyritään järjestämään Keskustanuorten...

    Lue lisää
  • 23.01.2018

    KOL:n liittohallitus järjestäytyi

    Keskustan Opiskelijaliiton uusi liittohallitus kokoontui järjestäytymiskokoukseen Leppävirralle Pohjois-Savoon 19.-21.1. Kokouksessa liittohallitus päätti mm. liiton tavoitteista ja liittohallituksen sisäisistä vastuunjaosta kuluvalle. Järjestäytymisen lisäksi liittohallitus kävi tutustumassa Kuopion kaupunkiin ja vauhditti Matti Vanhasen...

    Lue lisää
  • 09.11.2017

    Lappeenrannan Opiskelevat Keskustalaiset: Joni Takku KOL:n liittohallitukseen

    Lappeenrannan Opiskelevat Keskustalaiset (LOK) esittävät 24-vuotiasta, Kärkölästä kotoisin olevaa Joni Takkua, Keskustan Opiskelijaliiton liittohallitukseen. Joni opiskelee tuotantotaloutta Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa viidettä vuotta.

    Joni liittyi jäseneksi LOK:iin alkuvuodesta 2016 osallistuen aktiivisesti osaston toimintaan....

    Lue lisää
  • 06.11.2017

    Jyväskylän Keskustaopiskelijat: Terhi Ala-Keturi KOL:n liittohallitukseen

     

    Jyväskylän Keskustaopiskelijat esittävät hallituksensa jäsentä, 25-vuotiasta Terhi Ala-Keturia Keskustan Opiskelijaliiton liittohallitukseen. Hän on toiminut kuluvana vuonna liittohallituksen varajäsenenä.

    Ala-Keturi opiskelee psykologiaa Jyväskylän yliopistossa. Hän on Keski-Suomen Keskustanuorten piirin varapuheenjohtaja ja toimii...

    Lue lisää
  • 01.11.2017

    Rovaniemen Keskustaopiskelijat: Inna Kallioinen KOL:n liittohallitukseen

    Rovaniemen Keskustaopiskelijat esittää Inna Kallioista Keskustan Opiskelijaliiton liittohallitukseen. Kallioinen on 24-vuotias viidennen vuoden oikeustieteen opiskelija Lapin yliopistosta. Aiemmin hän on opiskellut vuoden informaatioverkostoja Aalto-yliopistossa.

    Kallioinen on Lapin yliopiston ylioppilaskunnan edustajiston jäsen ja Rovaniemen...

    Lue lisää
  • 31.10.2017

    Tampereen Opiskelevat Keskustalaiset: Lauri Heikkilä KOL:n puheenjohtajaksi

     

    Tampereen Opiskelevat Keskustalaiset esittää pitkän linjan aktiiviaan Lauri Heikkilää Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtajaksi. Historiaa Tampereen yliopistossa opiskeleva pian 26-vuotias Heikkilä on kuluvana vuonna toiminut liiton varapuheenjohtajana. Heikkilä on kotoisin Pälkäneeltä.

    – Kuluneen vuoden ajan olen vaikuttanut liiton...

    Lue lisää
  • 18.10.2017

    Helsingin Keskustaopiskelijat: Emmi Paajanen KOLin varapuheenjohtajaksi!

    Helsingin Keskustaopiskelijat esittää Emmi Paajasta Keskustan Opiskelijaliiton varapuheenjohtajaksi. Esimiestyön ja työyhteisön kehittämisen tradenomiksi Metropolia Ammattikorkeakoulussa opiskeleva Paajanen toimii tällä hetkellä ammattikorkeakouluopiskelijoiden kattojärjestö Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOKissa koulutuspolitiikasta...

    Lue lisää
  • 10.10.2017

    Jyväskylän Keskustaopiskelijat esittää: Eemeli Rajala Keskustan Opiskelijaliiton varapuheenjohtajaksi

    Jyväskylän Keskustaopiskelijat esittää Eemeli Rajalaa, 23-vuotiasta tradenomiopiskelijaa Keskustan Opiskelijaliiton varapuheenjohtajaksi. Rajala toimii Jyväskylän Keskustaopiskelijoiden lisäksi myös opiskelijakunta JAMKOn edustajistossa.

    “Keskustan Opiskelijaliitolla on tärkeä rooli puolueen sisällä kehittäjänä, kriittisenä äänenä ja...

    Lue lisää
  • 06.10.2017

    Helsingin Keskustaopiskelijat haluaa Auli Piiparisen Keskustan Opiskelijaliiton johtoon

     

    Helsingin Keskustaopiskelijat esittää Auli Piiparista Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtajaksi vuodelle 2018. Piiparinen opiskelee liiketaloutta Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa toista vuottaan. Tuleva tradenomi suuntautuu opinnoissaan johtamiseen ja henkilöstöhallintoon.

    “Keskustan Opiskelijaliitolla on merkittävä rooli Keskustan...

    Lue lisää

Yhteystiedot

© 2018 Keskustan Opiskelijaliitto
webDesign: Mekanismi »