Hae Keskustaopiskelijoiden pääsihteeriksi

Olisitko juuri sinä Suomen vaikuttavimman poliittisen opiskelijajärjestön uusi pääsihteeri?

Keskustaopiskelijat ry on vuonna 1937 perustettu sivistys- ja kasvatusjärjestö, jonka kautta on mahdollista vaikuttaa politiikan kaikilla tasoilla ja oppia yhteiskunnasta. Keskustaopiskelijat toimii yhteiskunnassa sivistyksen suunnannäyttäjinä ja keskustan sisällä erityisesti sivistys- ja kaupunkipolitiikan asiantuntijana.

Keskustaopiskelijat ry hakee pääsihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2022 alkaen (tai sopimuksen mukaan).

Keskustaopiskelijoiden pääsihteeri mahdollistaa Keskustaopiskelijoiden vaikuttavan toiminnan niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti. Pääsihteeri vastaa liiton järjestötoiminnasta ja sen aktiivisesta kehittämisestä sekä tapahtuma- ja vaalitoiminnasta. Työtehtäviin kuuluu myös muun muassa viestintä, poliittinen valmistelutyö, yhteydenpito jäsenistöön sekä puolueeseen, järjestölliset sekä hallinnolliset tehtävät ja toimiston muut rutiinitehtävät.

Keskustaopiskelijoiden pääsihteeri toimii puheenjohtajan työparina. Pääsihteeri yhdessä puheenjohtajan sekä koko liittohallituksen kanssa vastaa liiton strategian sekä liittokokousten päätösten toteuttamisesta.

Edellytämme hakijalta:

  • Keskustahenkistä maailmankatsomusta sekä kiinnostusta keskustalaiseen koulutus- ja sivistyspolitiikkaan
  • Halua kehittää rohkeasti Keskustaopiskelijoiden toimintaa
  • Itsensäjohtamis- ja organisointitaitoja
  • Viestintäosaamista
  • Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa
  • Korkeakouluopintoja tai -tutkintoa

Katsomme eduksi:

  • Korkeakoulupolitiikan tuntemisen
  • Kokemuksen opiskelijapolitiikasta
  • Osaamisen järjestö- ja taloushallinnosta
  • Keskustan toiminnan tuntemisen

Keskustaopiskelijat tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisesti vaihtelevissa ja haastavissa työtehtävissä sekä seurata Keskustan politiikkaa näköalapaikalta. Pääsihteerin työssä pääset kehittämään päivittäin rohkeasti niin järjestöä kuin itseäsi.

Pääsihteerin työaika on 37,5 tuntia viikossa, ja palkkaus sopimuksen mukaan. Työsuhteeseen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työhön kuuluu ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustusta. Työpiste sijaitsee Keskustan puoluetoimistolla.

Tehtävään hakeminen

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen tulee lähettää perjantaihin 17.6.2022 klo 16:00 mennessä sähköpostitse puheenjohtaja Arttu Laaksoselle, arttu.laaksonen(at)keskustaopiskelijat.fi, otsikolla “Työhakemus, pääsihteeri”.

Hakemukset kuitataan vastaanotetuksi.

Haastattelut järjestetään tiistaina 21.6. Haastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan ja samalla toimitetaan tieto lyhyestä ennakkotehtävästä viimeistään maanantaina 20.6. aamulla. Liittohallitus tekee lopullisen päätöksen valinnasta rekrytointiryhmän esityksen pohjalta.

Lisätietoja

Kysymyksiä pääsihteerin tehtävään liittyen on mahdollista esittää sosiaalisen median kanavien kautta tiistaina 14.6.

Lisäksi lisätietoja antavat tarvittaessa puheenjohtaja Arttu Laaksonen sekä pääsihteeri Jaakko Mäki-Petäjä.

Arttu Laaksonen
Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja
puh. 050 389 7260
arttu.laaksonen(a)keskustaopiskelijat.fi

Jaakko Mäki-Petäjä
Keskustaopiskelijoiden pääsihteeri
puh. 045 656 9264
jaakko.maki-petaja(a)keskustaopiskelijat.fi