Keskustanuoret ja Keskustan Opiskelijaliitto: Puumala, Saarikko ja Manner puoluejohtoon

Kannanotto

14.4.212

Keskustanuoret ja Keskustan Opiskelijaliitto: Puumala, Saarikko ja Manner puoluejohtoon

Keskustanuoret ja Keskustan Opiskelijaliitto (KOL) tukevat Tuomo Puumalan valintaa keskustan puheenjohtajaksi.  Hän on oikea ihminen kantamaan kansanliikkeen soihtua ja palauttamaan uskon keskustaan. Tavoitteena on oltava suurimman puolueen asema Puumalan johdolla.

Keskustan nuorisojärjestöjen mielestä keskustan on tehtävä sosiaalisesti oikeudenmukaista, inhimillistä ja kannustavaa politiikkaa. Kaiken ikäisillä ja eri puolilta Suomea tulevilla ihmisillä on oltava yhtäläiset mahdollisuudet. Politiikan on oltava myös eteenpäin katsovaa. Yhteiskuntamme suuret haasteet, kuten syrjäytyminen ja ympäristön kantokyvyn ylittäminen sekä jatkuva velaksi eläminen on pysäytettävä.

–    Suomi tarvitsee keskustaa ja keskusta Tuomo Puumalaa. Tuomo on mies, joka palauttaa keskustan kunnianpäivät. Olemme täysin rinnoin mukana hänen kampanjassaan, hehkuttaa Keskustanuorten puheenjohtaja Antti Kurvinen.
Keskusta tarvitsee Puumalan rinnalle vahvaa naisvoimaa. Annika Saarikko ansaitsee jatkokauden varapuheenjohtajana tehtyään erinomaista työtä ensimmäisen kautensa aikana. Saarikon raikasta otetta ja poliittista tahdonvoimaa tarvitaan tulevissa taistoissa.

Nuorisojärjestöjen mielestä myös Riikka Manner olisi erinomainen lisä puoluejohtoon. Manner monipuolistaisi puoluejohdon kokoonpanoa vahvistaen keskustan Eurooppa-politiikan profiilia. Lisäksi hän toisi raudanlujalla osaamisellaan modernia otetta erityisesti aluepolitiikan kirkastamiseen.

–    Katson luottavaisin mielin tulevaan. Meillä on tarjota erinomaiset kasarisukupolven ehdokkaat puoluekokoukselle. Uskon, että tämän unelmajoukkueen johdolla voimme rakentaa yhdessä vahvempaa keskustaa ja parempaa Suomea, kertoo KOL:n puheenjohtaja Petri Honkonen.

Lisätietoja:

Antti Kurvinen, Keskustanuorten puheenjohtaja
Gsm 044-7514257, antti.kurvinen(at)keskustanuoret.fi

Petri Honkonen, Keskustan Opiskelijaliitto
Gsm 050-3897258, petri.honkonen(at)keskustaopiskelijat.fi

Yhteystiedot

© 2023 Keskustaopiskelijat
webDesign: Mekanismi »