Tampereen Opiskelevat Keskustalaiset: Lauri Heikkilä KOL:n varapuheenjohtajaksi

Tampereen Opiskelevat Keskustalaiset esittää entistä puheenjohtajaansa Lauri Heikkilää Keskustan Opiskelijaliiton varapuheenjohtajaksi. Laurilla on sekä vankkaa kokemusta KOL-toiminnasta, että myös paloa ja intoa luoda jotakin aivan uutta.

Heikkilä on kohta 25-vuotias historianopiskelija Tampereen yliopistosta. Gradunteko on käsillä ja onpa hän ehtinyt suorittaa myös aineenopettajankin opinnot. Hän on toiminut TOK:n puheenjohtajana 2012-14 ja KOL:n liittohallituksen jäsenenä 2014-15. Kulunut vuosi on mennyt enemmän politiikan sivustaseuraajana. Pohjalaisen osakunnan puheenjohtajuus ja työ SPR:llä on antanut näkökulmaa erilaisista järjestöistä.

”Joskus on terveellistä elää hetki kepukuplan ulkopuolella. Vuosi ilman poliittisia vastuutehtäviä on myös herättänyt uutta intoa ja antanut aikaa pohtia sitä mitä oikeasti on olla nuorkeskustalainen, sekä keskustaopiskelija. Haluan tuoda koko kentälle aatteellisen pohdinnan ja keskustelun kulttuuria. Aate ja ideologia on tärkein väline kirkastaa myös konkreettisia tavoitteita ja tuoda syvyyttä toimintaan”, ehdokas ynnää.

Keskustaopiskelijoihin Lauri toisi vahvaa aatteellisuutta ja loisi keskustelua perimmäisestä tarkoituksestamme. KOL on parhaimmillaan ideasampo, joka pursuaa hyviä näkemyksiä ja ideoita ja säteilee niitä uloskinpäin. Laurista KOL saa ideologisen keskustelun herättelijän. Useimmiten kysymykset ja keskustelu ovat tärkeämpiä kuin vastaukset. On viisautta tehdä politiikkaa kysymykset edellä, avoimin mielin.

”Olen tuntenut Laurin siitä saakka, kun vuonna 2012 liityin Keskustanuoriin. Olemme olleet yhdessä niin Pirkanmaan Keskustanuorten kuin Tampereen Opiskelevien Keskustalaisten hallituksissa ja tehneet paljon töitä yhdessä. Mielestäni Lauri on todellinen aatteen soturi. Jos jossain tarvitaan apua, Lauri on aina valmis auttamaan. Vaikeina aikoina liikkeemme tarvitsee rohkeita sivistyksen ja koulutuksen puolestapuhujia, joista molemmat ovat Laurille sydämen asioita. Olen varma, että Laurista KOL saisi osaavan ja kokeneen, haasteisiin ratkaisukeskeisesti suhtautuvan varapuheenjohtajan. Hänellä on paljon näkemyksiä sekä poliittiselta kentältä että myös siitä, miten järjestöämme pitäisi kehittää esimerkiksi osastoja paremmin tukien.”, Suvi Mäkeläinen, Pirkanmaan Keskustanuorten pj, TOK:n hallituksen jäsen, Tamyn hallituksen jäsen

”Keskustalaisuuden profiili on parhaimmillaan yleishumaaneissa kysymyksissä. Erityisesti silloin keskustaliikkeen suuri rooli korostuu, kun on aika vastustaa äärimmäisyyksiä, aika rakentaa siltoja muurien sijasta. Radikaaleja saamme olla silloin kun puolustamme kansanvaltaa, sananvapautta, mahdollisuutta sivistykseen, sekä rauhanomaisia menettelytapoja. Keskusta-aate on kaikkein luontevin rauhanaate”, Heikkilä linjaa.

 

 

 

 

Yhteystiedot

© 2021 Keskustaopiskelijat
webDesign: Mekanismi »