TIEDOTE: OKO: Jyrki Mäkitalo KOL:n varapuheenjohtajaksi

TIEDOTE:

2.12.2011.

OKO: Jyrki Mäkitalo KOL:n varapuheenjohtajaksi

Oulun keskustaopiskelijat (OKO) ry esittää Keskustan opiskelijaliiton hallituksen varapuheenjohtajaksi Jyrki Mäkitaloa. Jyrki on toiminut kuluvan vuoden liittohallituksessa varajäsenenä. Mäkitalo opiskelee Oulun seudunammattikorkeakoulussa liiketaloutta.

Jyrki Mäkitalolla on pitkä kokemus opiskelijapolitiikasta ja korkeakoulupolitiikasta. Hän on ollut opiskelijakunta OSAKO:ssa kaksi vuotta päätoimisesti hallituksen varapuheenjohtajana sekä puheenjohtajana. Lisäksi hän on toiminut Oamkin hallituksessa opiskelijajäsenenä jo yli kolme vuotta. Kokemusta korkeakoulujen laadunvarmistuksesta Jyrkillä on kertynyt mm. toimiessaan Kemi-Tornion ammattikorkeakoulun auditointiryhmän jäsenenä Korkeakoulujen arviointineuvoston toimesta.

– “Haluan tuoda liiton toimintaan yhä enemmän tietämystä ammattikorkakoulusektorista ja mielestäni nyt on kriittinen aika vaikuttaa. Ammattikorkeakoulujen uudistaminen on yksi isoimmista asioista tällä hallituskaudella ja koen, että myös liiton työvaliokuntaan tarvitaan edustaja ammattikorkeakoulupuolelta.” – Jyrki linjaa.

“Lisäksi haluan olla kehittämässä järjestörakennetta, jossa yhä useammalla ammattikorkeakoulupaikkakunnalla olisi jäseniä liitossa.” – Mäkitalo toivoo.

Lisätietoja:
OKO:n puheenjohtaja, Jaakko Mäki-Petäjä, 050 4023286

Yhteystiedot

© 2021 Keskustaopiskelijat
webDesign: Mekanismi »