Vaasan Keskustaopiskelijat: Niina Ojala Liittohallitukseen

Vaasan Keskustaopiskelijat esittää 22-vuotiasta Niina Ojalaa Keskustan Opiskelijaliiton liittohallitukseen. Ojala opiskelee neljättä vuotta saksan kieltä ja kirjallisuutta Vaasan yliopistossa.

Ojala liittyi aikanaan Keskustaopiskelijoihin, koska oli turhautunut Suomen politiikan ja päätöksenteon tilaan ja halusi päästä vaikuttamaan siihen itse. Kokemusta kerättyään, hän on nyt valmis jättämään oman jälkensä Keskustan Opiskelijaliiton linjaan.

—Haluan olla mukana tekemässä opiskelijalähtöistä keskustalaista politiikkaa. Suomen nykyinen taloudellinen tilanne vaikuttaa monella tapaa opiskelijoihin jokaisella koulutusasteella. KOL:n tulee olla vahvasti opiskelijoiden puolella, linjaa Ojala.

Muutoksia on jo tullut ja niitä tulee jatkossakin.  Ojala haluaa omalta osaltaan olla vaikuttamassa siihen, mihin suuntaan opiskelijoiden asiat kehittyvät.

—KOL:n tulee tehdä työtä sen eteen, että jatkossakin pystyttäisiin takaamaan maksuton ja saavutettava koulutus kaikille taustoihin katsomatta sekä turvaamaan opiskelijoiden perusoikeudet, kuten terveydenhuollon ja opiskelija-asuntojen kohtuulliset vuokrat, opiskelupaikasta ja -paikkakunnasta riippumatta.  Tärkeää on myös koulutuksen nykyistä parempaan joustavuuteen pyrkiminen, kertoo Ojala.

—Niina on toiminut ahkerasti Vaasan Keskustaopiskelijoissa useamman vuoden ajan. Niinan palo keskustella asioista on innoittanut meitä kaikkia. Liittohallitukseen tarvitaan juuri Niinan kaltaista ajatuksia herättelevää tehonaista, kertoo Henni Sippola, Vaasan Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja

Lisätietoa:
Niina Ojala
040-4179056

Henni Sippola

Yhteystiedot

© 2021 Keskustaopiskelijat
webDesign: Mekanismi »