Liity mukaan Keskustaopiskelijoihin!

Keskustaopiskelijana avaat oven kasvaa vaikuttajana, ja oppia lisää yhteiskunnasta. Meidän kauttamme sinulla on verkostot niin tulevaisuuden kuin tämän päivän päättäjiin. Ehkä haaveenasi on olla ehdolla vaaleissa, tai järjestää keskustelutilaisuus yhdessä kansanedustajan kanssa? Meidän mukana se onnistuu, ja samalla osaamme myös pitää hauskaa.

Vaikuttamismahdollisuuksien lisäksi saat varmuudella elinikäisiä ystäviä. Täydennä siis opiskelijaelämääsi, ja tule mukaan!

Keskustaopiskelijoissa liityt oman korkeakoulupaikkakuntasi yhdistyksen jäseneksi. Osastomme voit kurkata täältä. Keskustan Opiskelijaliitto on Suomen Keskustan jäsen, joten opiskelijajäsenyyden kautta olet myös puolueen jäsen. Liittymällä mukaan avaat mahdollisuudet vaikuttaa paikalliselta tasolta valtakunnan politiikkaan asti, kansainvälisiä areenoita unohtamatta.

Kun täytät oheisen lomakkeen, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Tervetuloa mukaan rakentamaan oikeudenmukaista, tasa-arvoista ja sivistävää huomista!

Jäseneksi
Sending

Lomakkeessa käytettyjä tietoja käytetään lomakkeen täyttäjän tunnistamiseen. Tunnistamisen jälkeen tiedot siirretään varsinaiseen Keskustan puoluetoiminnanrekisteriin. Siirron jälkeen KOL:n sivuille tallennetut henkilötiedot poistetaan.

Yhteystiedot

© 2023 Keskustaopiskelijat
webDesign: Mekanismi »