Kotikuntasi tarvitsee juuri sinua!

Kuvassa teksti

Kuntavaalit

Kuntavaaleissa on kyse siitä, miten meidän jokaisen elämä muuttuu paremmaksi!!!

Aikataulut

Kuntavaalien ehdokasasettelu päättyy koko Suomessa 9.3.2021.

Riippuen omasta kuntasi ehdokastilanteesta listat voivat täyttyä aikaisemminkin. Kannattaa siis olla ajoissa liikkeellä.

Varsinainen vaalipäivä on koko maassa 18.4.2021.

Hyvä tietää

Ehdokasasettelusta ja siten myös sinun ehdokkuudestasi päättää lopullisesti aina Keskustan paikallinen kunnallisjärjestö.

Joten tämän lomakkeen täyttäminen ei takaa vielä ehdokkuuttasi, mutta se takaa sen, että oman kuntasi Keskustan kunnallisjärjestö tietää kiinnostuksestasi ehdokkuuteen.

Lähde ehdokkaaksi tai ilmianna potentiaalinen ehdokas

Ääripäiden ja identiteettipolitikoinnin myrskyistä huolimatta jokaisessa kunnassa ratkaistaan sosiaali- ja terveyspalveluihin, yrittämiseen, ilmastonmuutokseen, joukkoliikenteeseen, kaavoittamiseen ja moneen muuhun asiaan liittyviä kysymyksiä.

Jotta näistä kaikista kysymyksistä selvittäisiin tarvitaan kaikkialle Suomeen myös opiskelevia kuntapäättäjiä, jotka tekevät päätöksiä ja kehittävät kotikuntaansa rakentavalla ja kokoavalla asenteella ja keskustalaisilla arvoilla.

Ilmianna potentiaalinen ehdokas tai ilmoita oma kiinnostuksesi ehdokkaaksi. Keskustaopiskelijat on sinuun tai kaveriisi yhteydessä kun täytät lomakkeen.

Ehdolle kuntavaaleihin?

Ehdolle kuntavaaleihin?

Lisätietoja

Miriam Putula
Puheenjohtaja
puh. 040 7759813

Jaakko Mäki-Petäjä
Pääsihteeri
puh. 045 6569264

Yhteystiedot

© 2021 Keskustaopiskelijat
webDesign: Mekanismi »