TIEDOTE: Petri Honkonen KOL:n puheenjohtajaksi vuodelle 2012

TIEDOTE

 

4.12.2011

 

Petri Honkonen KOL:n puheenjohtajaksi vuodelle 2012

 

Jyväskylässä 3.-4.12.2011 kokoontunut Keskustan Opiskelijaliiton (KOL) liittokokous valitsi humanististen tieteiden kandidaatti Petri Honkosen liiton puheenjohtajaksi vuodelle 2012. Honkonen on vaikuttanut aktiivisesti Jyväskylän Keskustaopiskelijoissa vuodesta 2007 lähtien ja tämän lisäksi muun muassa koulutuspoliittisena vastaavana KOL:n liittohallituksessa kuluneena vuonna.

 

          ”Tulevana vuonna painopiste tulee olemaan osastotoiminnan kehittämisessä ja KOL:n painoarvon kasvattamisessa Keskustan sisällä. Keskustaopiskelijat tulevat myös ottamaan aktiivisesti kantaa AMK-sektorille kaavailtuihin muutoksiin. Keskustalaista koulutuspolitiikkaa tullaan linjaamaan rohkeasti tulevaisuuteen katsoen”, toteaa tuore puheenjohtaja Honkonen.

 

KOL:n varapuheenjohtajiksi valittiin hallintotieteiden ylioppilas Jirka Hakala Rovaniemeltä ja yhteiskuntatieteiden ylioppilas Juha-Pekka Rusanen Jyväskylästä. Liittohallituksen jäseniksi valittiin Jyrki Mäkitalo ja Jaakko Mäki-Petäjä Oulusta, Johanna Karjula Jyväskylästä, Elisa Siipola Tampereelta, Juho Ikonen Joensuusta ja Anne Hyyryläinen Rovaniemeltä sekä liittohallituksen varajäseniksi Konsta Ryhänen Oulusta ja Markus Saarinen Helsingistä.

 

Liittokokouksessa käytettiin runsaasti puheenvuoroja ajankohtaisista koulutuspoliittisista kysymyksistä, kuten AMK-uudistuksesta ja  yliopistotutkintojen kaksiportaisuuden tulevaisuudesta. Liittokokous asettui myös yksimielisesti tukemaan Paavo Väyrysen valintaa tasavallan presidentiksi.

 

 

Lisätietoja:

 

Puheenjohtaja 2012, Petri Honkonen, 040 8397776

Puheenjohtaja 2011, Markus Ylimaa, 050 3897260

Jaa tämä artikkeli