ROKE: Puumala puheenjohtajaksi, Manner ja Saarikko varapuheenjohtajiksi

Rovaniemen Keskustaopiskelijat: Puumala puheenjohtajaksi, Manner ja Saarikko varapuheenjohtajiksi

 

Rovaniemen Keskustaopiskelijat kannattavat varapuheenjohtaja Tuomo Puumalaa Keskustan puheenjohtajaksi. Puolue tarvitsee vahvan johtajan, joka kykenee yhdistämään sukupolvet, ja viemään Keskustan yhdessä rintamassa kohti sivistyneen kansanliikkeen uutta nousua. Puoluettamme on kehitettävä pitkäjänteisesti ja rohkeasti tulevaisuuteen katsoen. Puumalan johdolla kykenemme päivittämään yhteisen aatteemme vastaamaan nykypäivän haasteisiin.

 

Rovaniemen Keskustaopiskelijat (ROKE) antavat myös tukensa Annika Saarikolle ja Riikka Mannerilla heidän valitsemisekseen Keskustan varapuheenjohtajiksi. Ennakkoluuloton ja tuoretta näkemystä tuova Saarikko on vakuuttanut paitsi ahkeralla kenttätyöllään, myös asiantuntevalla otteellaan eduskuntatyössä. Riikka Mannerilla on vahva europoliittinen osaaminen, jota puolue tarvitsee menestyäkseen. Lisäksi ahkerasti kenttää kiertänyt Manner tuntee Keskustan jäsenistön kautta Suomen.

 

Kyetäkseen tekemään pitkäjänteistä ja kauaskantoista politiikkaa tarvitsee puolue johtoonsa tuoreita näkemyksiä omaavia, työtä pelkäämättömiä tulevaisuuden rakentajia. Jäsenillä on nyt mahdollisuus valita puolueelle johto, joka kykenee tekemään kansanliikkeestämme yhtenäisen ja nykyaikaisen.

 

-Rovaniemen Keskustaopiskelijat.

 

 

Lisätietoja:

 

Puheenjohtaja Elli-Noora Varajärvi, 040 966 0730 evarajarv (at) ulapland.fi

 

Johtokunnan jäsen Jirka Hakala, 0440579995, jihakala (at) ulapland.fi

Jaa tämä artikkeli