KOL: Puolueen periaateohjelma uudistettava

 Kannanotto

18.7.2012

KOL: Puolueen periaateohjelma uudistettava

Keskustan Opiskelijaliitto (KOL) esittää, että puolueessa käynnistettäisiin periaateohjelmatyö kuntavaalien jälkeen. Keskustaopiskelijat ovat valmiita ottamaan vetovastuun ohjelmatyön valmistelusta, koska Keskustanuoret ja Keskustaopiskelijat ovat kaavailleet myös oman periaateohjelman uudistamista.

– Vuonna 2013 ei ole valtakunnallisia vaaleja, jolloin ohjelmatyön merkitystä on korostettava kaikissa puolueen sisarjärjestöissä. Periaateohjelma voisi olla puolueen ja sen sisarjärjestöjen yhteinen tuotos, toteaa Keskustan Opiskelijaliiton varapuheenjohtaja Juha-Pekka Rusanen. 

Keskustan Opiskelijaliiton mielestä puolueen oppositiopolitiikka on ollut onnistunutta. Puolueen linja on ollut selkeä ja johdonmukainen. KOL toivoo kuitenkin avauksia myös päivänpolitiikan ulkopuolelta. 

– Pelkkä reagointi ja päivän politiikassa eläminen ei riitä. Suomen keskustan on tehtävä rohkeita nostoja ja avauksia, otettava johtajuus yhteiskuntapolitiikassa. Uudella puoluejohdolla on nyt tähän loistava tilaisuus, linjaa KOL:n puheenjohtaja Petri Honkonen.

Lisätietoja:
Puheenjohtaja Petri Honkonen 
050-3897260, petri.honkonen(at)keskustaopiskelijat.fi 
 
2.Varapuheenjohtaja Juha-Pekka Rusanen
040-7721012, juha-pekka_rusanen(at)hotmail.com

Jaa tämä artikkeli