Tampereen Opiskelevat Keskustalaiset: Johtajuutta ja rohkeutta KOL:n johtoon!

Vilhartti Hanhilahti.jpgTampereen Opiskelevat Keskustalaiset esittää Vilhartti Hanhilahtea Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtajaksi. Vilhartti on 26 -vuotias graduvaiheen valtio-opin opiskelija Tampereen yliopistosta. Maatalon poikana hänen arkeensa kuuluu opiskeluiden, politiikan, jääkiekon ja liikuntajärjestötyön lisäksi myös perinteiset maataloustyöt kotitilalla.

-Haluan tuoda KOL:n toimintaan laaja-alaisuutta ja rohkeutta. Varsinkin eduskuntavaalien alla kentälle on luotava hyvä pöhinä kovalla jalkatyöllä. KOL on tullut minulle tutuksi liittohallituksen varajäsenenä ja myöhemmin keskustanuorten edustajana KOL:n liittohallituksessa. Minusta KOL:n on tehtävä myös jatkossa laadukkaan koulutus- ja sivistyspolitiikan lisäksi rohkeaa ja innovatiivista yleispolitiikkaa kaikella sillä korkeakoulutuspääomalla, mitä sen joukoista löytyy, Hanhilahti linjaa.

Vilhartti on todellinen politiikan moniosaaja. Kokemusta on karttunut Pirkanmaan Keskustanuorten puheenjohtajana, Tampereen kaupungin varavaltuutettuna sekä osaamis- ja elinkeinolautakunnan jäsenenä, Tamyn hallituksesta ja Keskustanuorten liittohallituksesta.

-Olen tuntenut Vilhartin siitä asti kun itse tulin TOK:n toimintaan nelisen vuotta sitten. Vilhartin asiaosaamiseen on aina voinut luottaa, häneltä ei varmasti mene sormi suuhun kovissakaan paikoissa. Erityisen kovaa kokemusta hän on saanut toimiessaan Tamyn hallituksessa, jossa hänen vastuullaan olivat sosiaalipolitiikka, liikunta ja kuntasuhteet. Kun keskustaopiskelijoille tärkeitä asioita lobataan puolueelle ja sitä kautta keväällä hallitusohjelmaan, on Vilhartti juuri oikea henkilö edistämään tavoitteitamme, toteaa Tampereen Opiskelevien Keskustalaisten puheenjohtaja Lauri Heikkilä.

Lisätietoja:
Vilhartti Hanhilahti, 0408364823, vilhartti.hanhilahti(at)uta.fi
Lauri Heikkilä, 0443672009, lauri.a.heikkila(at)uta.fi

Jaa tämä artikkeli