Jaakko Mäki-Petäjä

TIEDOTE: Jaakko Mäki-Petäjä KOL:n pääsihteeriksi

Keskustan Opiskelijaliiton (KOL) uudeksi pääsihteeriksi on valittu 28-vuotias humanististen tieteiden kandidaatti Jaakko Mäki-Petäjä. Mäki-Petäjä on opiskellut Oulun yliopistossa Suomen ja Skandinavian historiaa. Hän on toiminut aktiivisesti Oulun Keskustaopiskelijoissa ja Keskustan Opiskelijaliiton liittohallituksessa vuonna 2012. Hän on työskennellyt myös mm. edunvalvonta-asiantuntijana Lapin yliopiston ylioppilaskunnassa ja Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallituksessa.

– Keskustan lähestyvä hallitusvastuu vaatii KOL:lta entistä asiantuntevampaa opiskelijanäkökulmaa myös puolueen sisäiseen päätöksentekoon. Toisaalta myöskään järjestötyön kehittäminen ei liitonkaan sisällä voi pysähtyä. Eiköhän tässä riitä allekirjoittaneellekin työnsarkaa, Mäki-Petäjä toteaa.

Jaakko Mäki-Petäjä aloittaa tehtävässään 1.8.2015.

Lisätietoja:

Puheenjohtaja Hilkka Kemppi, 050-3897260, hilkka.kemppi@keskustaopiskelijat.fi

Uusi pääsihteeri Jaakko Mäki-Petäjä, 050-4023286, jaakko.maki-petaja@student.oulu.fi

Jaa tämä artikkeli