Hae mukaan kansainvälisten asioiden jaostoon!

Oletko kiinnostunut kansainvälisistä kysymyksistä, haluatko vaikuttaa kotimaan rajojen ulkopuolella? Hae mukaan kansanvälisten asioiden jaostoon! Keskustanuoret ja Keskustaopiskelijat valitsevat vuosittain jäsenille avoimen jaoston. Ryhmä pitää yhteyttä sekä sähköisesti että kasvokkain. Tapaamiset pyritään järjestämään Keskustanuorten valtakunnallisten tapahtumien yhteyteen.

Jaosto toteuttaa ja suunnittelee liittojen kansainvälistä toimintaa ja pyrkii kehittämään toimintaa sekä vaikuttavuutta kansainvälisen toiminnan saralla. Jaosto työskentelee kansainvälisten yhteistyöjärjestöjen kanssa, valmistelee liittojen mahdolliset aloitteet ja kannanotot kansainvälisille kokouksille sekä alan suomalaisiin yhteistyöjärjestöihin. Jaosto vastaa Keskustanuorten ja Keskustaopiskelijoiden ulkomaan vierailuista sekä kansainvälisistä vieraista tapahtumissamme.

Vapaamuotoisesta hakemuksesta on käytävä ilmi kiinnostuneisuus kansainväliseen politiikkaan sekä kokemus kansainvälisestä toiminnasta. Valitut jäsenet sitoutuvat toiminaan Keskustanuorten ja Keskustaopiskelijoiden edustajina kansainvälisissä tapaamisissa sekä osallistumaan esimerkiksi aloitteiden ja kirjoitusten tekemiseen kansainvälisiä kokouksia varten.

Hakemukset lähetettävä 30.1.2016 klo:16.00 mennessä Keskustanuorten poliittiselle sihteerille, Katja Asikaiselle: katja.asikainen(at)keskustanuoret.fi

Kansainvälisellä tasolla Keskustanuoret ja Keskustaopiskelijat vaikuttavat Pohjoismaissa, Euroopassa ja koko maailmassa kansainvälisten kattojärjestöjensä kautta. Keskustanuoret ja KOL ovat mukana Euroopan Liberaalinuorissa (LYMEC) ja Pohjolan Keskustanuorissa (NCF). Lisäksi Keskustanuoret on Maailman Liberaalinuorten (IFLRY) jäsen.

Lisätietoja:

Katja Asikainen
Poliittinen sihteeri
katja.asikainen(at)keskustanuoret.fi
050 – 3897258

Jaa tämä artikkeli