Helsingin Keskustaopiskelijat (HEKO)

Helsingin Keskustaopiskelijat (HeKO) on pääkaupunkiseudulla toimiva poliittinen opiskelijajärjestö.

Toimimme aktiivisesti koko korkeakoulukentällä niin AMK- kuin yliopistopuolella. Esimerkkinä Helsingin yliopiston ylioppilaskunta (HYY) sekä sen alaiset valiokunnat ja hallintoelimet. Suomen kattojärjestömme Keskustan Opiskelijaliiton (KOL) kautta meillä on hyvät yhteydet suoraan Suomen suurimman poliittisen puolueen päättäviin elimiin. Istumme siis niissä pöydissä, joissa asioista päätetään.

Meitä on useasta Helsingin yliopiston tiedekunnasta ja pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulusta. Olemme kotoisin eri puolilta Suomea. Meitä yhdistää kiinnostus yhteiskunnalliseen toimintaan. Uskomme politiikan olevan toimiva tapa vaikuttaa meitä koskeviin asioihin tavoitteidemme toteuttamiseksi. Toimintaamme kuuluu keskusteluiltoja, seminaareja ja vapaamuotoisia tilaisuuksia.

Tule ennakkoluulottomasti mukaan!

Jos kiinnostuit voit ottaa yhteyttä esimerkiksi facebook-viestillä tai sähköpostitse suoraan puheenjohtajaan

 

Osaston hallitus:

Valtteri Markula, puheenjohtaja

Anniina Liimatainen, varapuheenjohtaja

Lauri Lehtilä, taloudenhoitaja

Laura Alanko, sihteeri

Salla Saarinen

Arttu Koivulahti

Auli Piiparinen

Hilma Mäkitalo

Emmi Paajanen, varajäsen

HYY:n edustajisto:

Arttu Koivulahti

Salla Saarinen, varajäsen

Helsingin Keskustaopiskelijat

Helsingin Keskustaopiskelijat (HeKO) on pääkaupunkiseudulla toimiva poliittinen opiskelijajärjestö. Valtakunnallisesti toimimme Keskustan Opiskelijaliitossa (KOL), jonka kautta olemme jäseninä myös Pohjoismaisissa Keskustanuorissa (NCF) ja Euroopan liberaalinuorissa (LYMEC). KOL on myös SETAn kannatusjäsen. Toimimme aktiivisesti koko korkeakoulukentällä niin AMK- kuin yliopistopuolella. Esimerkkinä Helsingin yliopiston ylioppilaskunta (HYY) sekä sen alaiset valiokunnat ja hallintoelimet. Suomen kattojärjestömme Keskustan Opiskelijaliiton (KOL) kautta meillä on hyvät yhteydet suoraan Suomen suurimman poliittisen puolueen päättäviin elimiin. Istumme siis niissä pöydissä, joissa asioista päätetään. Meitä on useasta Helsingin yliopiston tiedekunnasta ja pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulusta. Olemme kotoisin eri puolilta Suomea. Meitä yhdistää kiinnostus yhteiskunnalliseen toimintaan. Uskomme politiikan olevan toimiva tapa vaikuttaa meitä koskeviin asioihin tavoitteidemme toteuttamiseksi. Toimintaamme kuuluu keskusteluiltoja, seminaareja ja vapaamuotoisia tilaisuuksia. Tule ennakkoluulottomasti mukaan!
Helsingin Keskustaopiskelijat
Helsingin Keskustaopiskelijat jakoi julkaisun.06.12.2018 11:44
Hyvää itsenäisyyspäivää!
Helsingin Keskustaopiskelijat
Helsingin Keskustaopiskelijat on käyttäjän Väinö Tuovinen ja 7 muun seurassa.29.10.2018 11:09
Helsingin Yliopiston edustajistovaalit ovat jälleen täällä! Keskustaopiskelijoiden listalta löytyy poikkitieteellisyyttä ja vahvoja vaikuttajia. Meille tärkeitä arvoja myös ylioppilaskunnan päätöksenteossa on sivistys, kestävä kehitys ja yhdenvertaisuus.

Ennakkoäänestys alkaa keskiviikkona 31.10. kestäen perjantaihin 2.11. ja jatkuen jälleen ensi viikolla 5.11.-7.11.2018. Muista käyttää äänesi! #HYYvaalit #keskustaopiskelijat
Helsingin Keskustaopiskelijat
Helsingin Keskustaopiskelijat25.07.2018 14:45
Helsingin Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja kirjoittaa päivän Helsingin Sanomissa aluepolitiikasta.

"Kyse ei ole vanhanaikaisesta maaseudun tekohengittämisestä tai koko Suomen pitämisestä keinotekoisesti asuttuna, vaan kyse on, siitä miten hyvinvointivaltio mahdollistaa kaikille suomalaisille oikeuden sivistykseen ja terveeseen elämään"

https://www.hs.fi/paivanlehti/25072018/art-2000005767863.html
Helsingin Keskustaopiskelijat
Helsingin Keskustaopiskelijat23.04.2018 20:09
Vappu - viikko enää! Tule sinäkin HeKO:n vappubooleille kera saunatarpeiden, haalareiden tai muun vappuvarustuksen ja iloisen mielen.Tätä ei kannata missata! ✌️✨🎈

Klikkaa "osallistun" tapahtuman sivuilla: https://www.facebook.com/events/1786741331381123/
Helsingin Keskustaopiskelijat
Helsingin Keskustaopiskelijat17.02.2018 11:30
Helsingin yliopiston ylioppilaskunta HYY on päättänyt tukea tänään lauantaina 17.2 pidettävää eläinten ääni - mielenosoitusta, jossa vastustetaan hallituksen esitystä uudeksi eläinsuojelulaiksi.

Helsingin keskustaopiskelijat tuomitsevat ylioppilaskunnan osallistumisen kyseiseen tapahtumaan. Arvolatautuneet päivänpolitiikkaan liittyvät kannanotot jotka eivät liity suoranaisesti ylioppilaskunnan ydintoimintaan, ovat omiaan lisäämään ylimääräistä vastakkainasettelua opiskelijayhteisössä. Ylioppilaskunnan ei tule käyttää kaikkien yliopiston opiskelijoiden ääntä päivänpoliittisissa kysymyksissä ilman, että yhteisön sisällä on käyty laaja ja perinpohjainen keskustelu.

http://www.keskustaopiskelijat.fi/heko-hyyn-keskityttava-opiskelijoiden-edunvalvontaan/

 

 

Yhteystiedot

© 2019 Keskustan Opiskelijaliitto
webDesign: Mekanismi »