TIEDOTE: OKO: Konsta Ryhänen ja Jaakko Mäki-Petäjä KOL:n liittohallitukseen!

TIEDOTE

 

2.12.2011.

 

OKO: Konsta Ryhänen ja Jaakko Mäki-Petäjä KOL:n liittohallitukseen!

 

Oulun Keskustaopiskelijat (OKO) ry esittää oikeutradenomiksi (AMK) opiskelevaa Konsta Ryhästä ja pääaineen Suomen ja Skandinavian historiaa opiskelevaa Jaakko Mäki-Petäjää Keskustan Opiskelijaliiton

(KOL) liittohallitukseen.

 

Konstalta löytyy vahvat meriitit opiskelijaliikkeen kärkipaikoilta.  Tuore keskustalainen vaikuttaja on toiminnut opiskelijan asian puolesta mm. Suomen Ammattikorkeakouluopiskelijayhdistysten Liiton(SAMOK) varapuheenjohtajana ja Oulun seudun ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (OSAKO) varapuheenjohtajana. Kokemusta ja näkemystä ei siis tältä rauhalliselta ja keskustelevalta opiskelijavaikuttajalta puutu. Lisäksi Konsta valittiin juuri myös OKO:n varapuheenjohtajaksi vuodelle 2012.

 

Jaakko on puolestaan tullut tunnetuksi oululaisten keskuudessa vahvana aatteellisena johtajana. Tietämys alkiolaisesta aatteesta ei tällä miehellä rajoitu pelkästään kaikkien tuntemien fraasien luettelemiseen. Iltalukemisinaan Pyrkijää ja J.V. Snellmaniin koottuja teoksia ahmivalta Jaakolta kannattaa kysyä vaikka Alkion mielipidettä nurmikonleikkuuseen tai Snellmanin käsitystä duualimallin käyttökelpoisuudesta. Tämän lisäksi Jaakko on toiminut kuluvan vuoden ajan OKO:n puheenjohtajana, ja sai myös kansalta valtakirjan jatkaa tehtävässään myös tulevana vuonna. Lisäksi Mäki-Petäjä on tuore edaattori ja tiedekuntaneuvoston jäsen.

 

Lisätietoja:

 OKO:n puheenjohtaja, Jaakko Mäki-Petäjä, 050 4023286

Share the Post:

Related Posts

Maurin eu-tunti

Tervetuloa kuuntelemaan legendaarista Mauri Pekkarista Keskustaopiskelijoiden webinaariin. Tilaisuudessa Mauri pohjustaa poliittista tilannetta ja vastaa kiperimpiinkin kysymyksiin. Linkki: https://meet.google.com/sqd-exzz-jsk

Read More