Keskustan nuorisojohtajat jäävät kahden viikon vaalilomalle

Kannanotto 23.1.2012

Keskustan nuorisojohtajat jäävät kahden viikon vaalilomalle

Keskustanuorten puheenjohtaja Antti Kurvinen ja Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtaja Petri Honkonen ovat tyytyväisiä Paavo Väyrysen presidentinvaaleissa keräämään äänimäärään. Vaalitulos osoitti keskustan olevan elävä ja nousukiidossa oleva poliittinen liike.

–    Olen ylpeä Paavon puolesta. Hän olisi ansainnut kovalla työllään pääsyn toiselle kierrokselle.  Saamme olla Paavolla kiitollisia siitä, että hän palautti uskon keskustaan, kiittelee Keskustanuorten Kurvinen.

Nuorisojohtajat ovat tyytyväisiä siihen, että kaikki keskustalaiset lähtivät aktiivisesti mukaan Väyrysen kampanjaan. Mukana oli etenkin suuri joukko innokkaita nuoria ja opiskelijoita. Tämä tietää hyvää tuleviin koitoksiin, kuten syksyn kunnallisvaaleihin.

–    Raskaan kampanjan jälkeen on aika vetää happea ja levätä. Emme anna toisen kierroksen kampanjoinnin häiritä ansaittua vaalien jälkeistä lomaa. Ajattelin ainoastaan käydä äänestämässä lomakiireiden keskellä, kertoo Keskustaopiskelijoiden Honkonen.

Keskustanuoret ja Keskustan Opiskelijaliito eivät myöskään ota kantaa toisen kierroksen ehdokkaiden välillä.

–    Nuorkeskustalaiset ovat tarpeeksi fiksuja tekemään äänestyspäätöksensä itse. Meillä ei ole tarvetta liputtaa jompaakumpaa. Sekä Haavistolla että Niinistöllä on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. En tiedä vielä itsekään, mihin lopputulokseen päädyn, Kurvinen jatkaa.

Lisätietoja:

Antti Kurvinen, Keskustanuorten puheenjohtaja
Gsm 044-7514257, antti.kurvinen(at)keskustanuorten.fi

Petri Honkonen, Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtaja
050-3897258, petri.honkonen(at)keskustaopiskelijat.fi

Jaa tämä artikkeli