VAKO: Päätöksenteossa nuoruuden buumi

Vaasan Keskustaopiskelijat (VAKO)

Kannanotto 26.5.2012

 

Päätöksenteossa nuoruuden buumi

 

Päätöksenteossa on perinteisesti vallinnut käsitys, että päätöksentekijällä on oltava laajasti kokemusta politiikasta ja elämästä. Tämä on nyt muuttumassa, kun nuoret ovat tulleet ryminällä mukaan päätöksentekoon korkeinta tasoa myöten.

 

Monen puolueen johtoon on noussut nuoria uusia lupauksia.  Tulevassa Keskustan puoluekokouksessa toivomme tämän linjan jatkuvan.  Kannatamme Tuomo Puumalaa puheenjohtajaksi sekä Annika Saarikkoa ja Riikka Mannerta varapuheenjohtajiksi.

 

Toivomme, että nuoret rynnisivät myös Vaasan kaupunginvaltuustoon ensi syksyn kuntavaaleissa ja toisivat nuorta näkökantaa keski-iältään korkeaan päättäjien ryhmään.  Kunnallisvaalit tarjoavat nuorille mehukkaan mahdollisuuden vaikuttaa paikalliseen päätöksentekoon.

 

Kannustamme nuoria aktiivisuuteen puoluekokouksessa sekä tulevissa syksyn kunnallisvaaleissa.

 

Vaasan Keskustaopiskelijat

Jaa tämä artikkeli