TIEDOTE: Elina Helmanen valittiin KOL:n pääsihteeriksi

TIEDOTE

 

15.9.2012

 

Elina Helmanen valittiin KOL:n pääsihteeriksi

 

Keskustan Opiskelijaliiton (KOL) uudeksi pääsihteeriksi on valittu 29-vuotias  valtiotieteen maisteri Elina Helmanen. Helmanen on opiskellut Turun yliopistossa valtio-oppia ja toiminut aktiivisesti Turun Keskustaopiskelijoissa vuodesta 2007 lähtien. Hän on työskennellyt myös mm. toimittajana, vapaaehtoistyöntekijänä sekä harjoittelijana Ajatuspaja e2:ssa.

 

          ”KOL:n tulee olla vahva vaikuttaja opiskelijamaailmassa. Liiton tulee ottaa kantaa ajankohtaisiin asioihin ja viedä eteenpäin keskustalaista opiskelijapolitiikkaa, unohtamatta kuitenkaan muitakaan politiikan aloja”, linjaa liiton tuore pääsihteeri Helmanen.

 

Elina Helmanen aloittaa tehtävässään varsinaisesti 1.10.2012.

 

Lisätietoja:

 

Puheenjohtaja Petri Honkonen, 050-3897260, petri.honkonen@keskustaopiskelijat.fi

Uusi pääsihteeri Elina Helmanen, 040-5117131, hehelm@utu.fi

Jaa tämä artikkeli