RoKe: Jirka Hakala Keskustan opiskelijaliiton puheenjohtajaksi!

Rovaniemen Keskustaopiskelijat esittää hallintotieteiden ylioppilas Jirka Hakalaa Keskustaopiskelijoiden johtoon. Lapin yliopistossa opiskeleva 26-vuotias Hakala toimii Keskustan Opiskelijaliiton varapuheenjohtajana ja työskentelee Lapin Keskustanuorten toiminnanjohtajana.

-Keskustaopiskelijat tarvitsee ensi vuonna aloitteellista ja innostavaa järjestötyön ja politiikan johtajaa. Jirka on osoittanut olevansa päämäärätietoinen työmyyrä, joka kokoaa porukan yhteisen tekemisen ympärille, kehuvat RoKen pj. Elli-Noora Varajärvi ja Rovaniemen Keskustanuorten pj. Teppo Säkkinen

-Ensi vuonna Keskustaopiskelijoiden täytyy nostaa profiiliaan itsevarmana yhteiskunnallisena keskustelijana ja osoittaa aloitekykyä niin puolueen sisällä kuin mediassakin. Osastojen kanssa tehtävä yhteistyö tulee nostaa uudelle tasolle ja sitä kautta tarjottava jäsenille entistäkin runsaampaa, mielekkäämpää ja sivistävämpää toimintaa , tiivistää Hakala vuoden 2013 työsarkaa.

Lisätietoja:
Jirka Hakala
Jihakala@ulapland.fi
Puh. 0440579995

Elli-Noora Varajärvi
Evarajar@ulapland.fi
0409660730

Jaa tämä artikkeli