ROKE: Tiedote: Mikko Lindroos Rovaniemen Keskustaopiskelijoiden johtoon

Rovaniemen Keskustaopiskelijat (RoKe) valitsi uuden johtokunnan syyskokouksessaan 20.11. Puheenjohtajaksi vuodelle 2013 valittiin oikeustieteiden ylioppilas Mikko Lindroos (23). Rovaniemeltä kotoisin oleva Lindroos toimii tällä hetkellä mm. Lapin yliopiston ylioppilaskunnan hallituksessa. Rovaniemen kuntavaaleissa hän ylsi varavaltuutetuksi.

-Rovaniemen Keskustaopiskelijat tulee ensi vuonna jatkamaan työtä opiskelijoiden aktivoimiseksi yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Nuorison vapaa-ajasta kilpailevat nykyään sadat vaihtoehdot, joten on tärkeää tehdä politiikan harrastamisesta entistä helpommin lähestyttävää. Meneillään olevassa koulutuspoliittisessa myllerryksessä on tärkeää, että opiskelijat itse ottavat arkailematta kantaa, muistuttaa Lindroos.

Johtokunnan varapuheenjohtajaksi valittiin kasv. yo Olli Häyrynen Kangasniemeltä, varsinaisiksi jäseniksi hal. yo Pekka Alakoski Jalasjärveltä, tait. yo Hilkka Kemppi Asikkalasta, hal. yo Kaisa Kulmala Rovaniemeltä, kasv. yo Anja Joensuu Oulusta sekä metsätalousininööriksi (AMK) opiskeleva Reetta Paukkunen Oulusta. Varajäseninä toiminnassa jatkavat kasv. yo Elli-Noora Varajärvi Tervolasta sekä hal. yo Jirka Hakala Kokkolasta.

lisätietoja:
Mikko Lindroos
0405413119
mlindroo@ulapland.fi

Jaa tämä artikkeli