TIEDOTE: JOK: Anna Pietiläinen JOK:n puheenjohtajaksi

Jyväskylän Keskustaopiskelijat (JOK) ry valitsi syyskokouksessaan 22.11.2012 uudeksi puheenjohtajakseen Anna Pietiläisen. Pietiläinen, 30, opiskelee kasvatustiedettä Jyväskylän yliopistossa kolmatta vuotta. Hän on kotoisin Limingasta ja on aiemmalta koulutukseltaan bioanalyytikko (AMK). Pietiläinen on vuonna 2012 toiminut JOK ry:n sihteerinä.

– Anna Pietiläinen on politiikassa ihmisten eikä CV:nsä takia. JOK saa puheenjohtajakseen sanavalmiin ja järkevän naisen, jonka tueksi valittiin erinomainen kokoonpano uusia ja vanhoja toimijoita, vuoden 2012 puheenjohtaja Janne Lintilä iloitsee.

JOK:n varapuheenjohtajana jatkaa Hanna Toppi. Hallitukseen vuodeksi 2013 valittiin Markus Ikonen, Eliisa Jaakola, Henri Karjula, Johanna Karjula, Aino Löppönen ja Silja Silvasti.

Lisätietoja:
Heli Hämäläinen
040 845 5104
helimirjamihamalainen@gmail.com

Jaa tämä artikkeli