TIEDOTE: JOK: JOK:n ehdokkaat KOL:n johtoon

JOK esittää Johanna Karjulaa Keskustan Opiskelijaliiton varapuheenjohtajaksi

Jyväskylän Keskustaopiskelijat (JOK) ry esittää Johanna Karjulaa Keskustan Opiskelijaliiton (KOL) varapuheenjohtajaksi. 29-vuotias kasvatustieteiden ylioppilas ja floristi Karjula on vuonna 2012 ollut KOL:n liittohallituksen jäsen ja JOK ry:n hallituksessa. Hän opiskelee luokanopettajaksi Jyväskylässä, jossa hänet valittiin kaupunginvaltuustoon. Karjula on kotoisin Oulusta, ja hänellä on sieltä 8 vuoden kokemus kunnallisesta päätöksenteosta.

– Haluan olla tekemässä kestävää koulutuspolitiikkaa, jolla pystytään oikeasti vaikuttamaan entistä paremman koulun puolesta. Peruskoulutus koskee kaikkia, ja mielestäni juuri koulutuksen kautta voidaan tehokkaimmin vaikuttaa lasten ja nuorten hyvinvointiin. Yhteistyö, vastuu ja välittäminen ovat teemoja, joita haluan nostaa esiin myös KOL:ssa, Karjula sanoo.

JOK:n syyskokouksen mukaan Johanna Karjulalla on tulevana luokanopettajana runsaasti annettavaa KOL:n koulutuspoliittiseen työhön. Aktiivisen ja toimiin tiukasti tarttuvan Karjulan valinta liiton varapuheenjohtajaksi auttaa liittoa jatkossakin pysymään vireänä edistyksen lipun kantajana.

JOK:n syyskokous esittää KOL:n liittohallitukseen kasvatustieteiden ylioppilasta, bioanalyytikko (AMK) Anna Pietiläistä. 30-vuotias Pietiläinen on kotoisin Limingasta, ja hän toimii JOK ry:n puheenjohtajana vuonna 2013.

Lisätietoja:
Heli Hämäläinen
040 845 5104
helimirjamihamalainen@gmail.com

Jaa tämä artikkeli