TIEDOTE: TOK: Lauri Heikkilä Keskustan Opiskelijaliiton liittohallitukseen

Tampereen Opiskelevat Keskustalaiset esittää Lauri Heikkilää Keskustan Opiskelijaliiton liittohallitukseen. Heikkilä on 21-vuotias kolmannen vuoden historian opiskelija Tampereen yliopistosta. Hän on toiminut Tampereen Opiskelevien Keskustalaisten puheenjohtaja viime keväästä lähtien, sekä ollut useamman vuoden aktiivisesti mukana myös Pirkanmaan keskustanuorten toiminnassa. ”Haluan herättää keskustelua keskustalaisesta aatteesta paitsi Keskustan opiskelijaliitossa myös laajemmin. Humanisti ymmärtää alkiolaisuuden arvon. Opiskelijaliitossa on valtavat voimavarat aatteen uusintamiseen.” linjaa Heikkilä näkemyksiään KOL:n toiminnasta. ”Nyt tarvitaan alkiolaista ihmisyysaatetta!”

”Olen saanut toimia Laurin kanssa Pirkanmaan keskustanuorten johtokunnassa. Hallitustyöskentelyssä hän on kuunteleva ja tunnollinen. On ollut myös ilo seurata kuinka hän on saanut Tampereen opiskelevien keskustalaisten toiminnan lähes lentoon. Lauri on selkeä promoottori, joka saa mihinkä vain organisaatioon liikettä!”
-Vilhartti Hanhilahti, Pirkanmaan Keskustanuorten puheenjohtaja

”Liittohallitus saa Laurista tunnollisen tiimipelaajan. Hän on innokas, aikaansaava ja yhteistyökykyinen tekijä, jollaista jokainen joukkue tarvitsee”
-Juha Iso-Aho, KOL pj 2007-2008

”Lauri on jalat tukevasti maassa seisova mies, jolla on katse tiukasti suunnattuna tulevaisuuteen. Lauri edustaa Keskustan parhaita perinteitä: sivistystä, vastuunkantoa, inhimillisyyttä ja oikeudenmukaisuutta. Lauri on valmis tarttumaan toimeen tämän maan tulevaisuuden rakentamiseksi.”
-Joakim Roth, TOK:n varapuheenjohtaja,

”Ihailen Laurin laaja-alaista ja monipuolista tietämystä yhteiskunnan eri alueilta.
Lauri Heikkilän toiminta kunnallisvaaliehdokkaana Tampereella vakuutti minut siitä, että hän on soveltuva laajemmankin vastuun kantajaksi.”
-Esko Erkkilä, Keskustan Tampereen kunnallisjärjestö ry:n varapuheenjohtaja,
MSL-Tampereen opinto- ja kulttuuriyhdistys ry:n puheenjohtaja

Jaa tämä artikkeli