TIEDOTE: OKO: Kolme kovaa KOL:n johtoon

Oulun Keskustaopiskelijat tarjoaa Rovaniemen puoluekokouksessa Keskustan viisaimmaksi mieheksi valitun väistyvän puheenjohtajansa Jaakko Mäki-Petäjän keskustalaisen opiskelijaliikkeen kärkeen.
Mäki-Petäjä on Oulun yliopistossa Suomen ja Skandinavian historiaa opiskeleva opiskelijaradikaali. Hän on toiminut kuluvan vuoden KOL:n liittohallituksessa alue- ja turvallisuuspoliittisena vastaavana.
Tämän lisäksi Mäki-Petäjä on johtanut osastoansa kaksi viimeistä vuotta.

– Haluan olla mukana rakentamassa KOL:sta sellaista näkyvää ja kuvia kumartelematonta opiskelijajärjestöä, joka alkiolaisena huutavana äänenä korvessa kutsuu Suomen opiskelijanuorison pois hetkellisten poliittisten virvatulien houkutusten alaisuudesta, julistaa Mäki-Petäjä.

OKO:n syyskokous päätti ehdottaa myös liiketaloutta Oulun seudun ammattikorkeakoulussa opiskelevaa Jyrki Mäkitaloa liiton varapuheenjohtajaksi ja Oulun yliopistossa tuotantotaloutta opiskelevaa Tarja Männistöä liittohallituksen jäseneksi.

Lisätietoja:
Jaakko Mäki-Petäjä
050-4023286
pj@oulunkeskustaopiskelijat.net

Jaa tämä artikkeli