TIEDOTE: VaKO:n Sakari Tuomisto Keskustan opiskelijaliiton liittohallitukseen

Vaasan Keskustaopiskelijoiden 13.11.2012 pidetty syyskokous esittää Sakari Tuomistoa Keskustan opiskelijaliiton liittohallituksen jäseneksi. Laihialta kotoisin oleva Tuomisto on toiminut tämän vuoden ajan VaKO:n hallituksen varapuheenjohtajana ja siirtyy tulevana vuonna osaston puheenjohtajaksi. Hän on ahkera järjestötoimija, joka suhtautuu vastuullisesti ja tarmokkaasti tehtävään, johon on ryhtynyt. Tuomisto on myös aktiivinen toimija Etelä-Pohjanmaan keskustanuorissa ja on ensi vuonna nuorten piirin johtokunnan jäsen.

Tuomisto on kolmannen vuoden kauppatieteiden opiskelija Vaasan yliopistossa. Pääaineena hänellä on johtaminen ja organisaatiot. Oman opintoalansa edustajana hän toisi liittohallitukseen esimerkiksi elinkeinoelämän ja toiminnan organisoinnin näkökulmia.

– Näin taloudellisesti vaikeana aikana pitäisi määrätietoisesti panostaa koulutusjärjestelmään ja uudistaa sitä, että tulevaisuuden menestys turvataan. Näin voidaan ratkaista myös nuorten syrjäytymisen ongelmia. Koulutuspolitiikka on avain Suomen tulevaisuuden hyvinvointiin! Tuomisto kertoo.

Tuomisto kirjoitta blogia osoitteessa http://sakarinajatuksia.vuodatus.net/ , jossa hän kirjoittaa ajatuksistaan ja poliittisesta järjestötoiminnasta.

Lisätietoja:
Sakari Tuomisto
0400 531607
sakari.tuomisto1@gmail.com

Jaakko Kurvinen
040 7262282
jaakkokurvinen@gmail.com

Jaa tämä artikkeli