TIEDOTE: Jirka Hakala KOL:n puheenjohtajaksi vuodelle 2013

Oulussa 1.-2.12.2012 kokoontunut Keskustan Opiskelijaliiton (KOL) liittokokous valitsi 26-vuotiaan rovaniemeläisen hallintotieteiden ylioppilaan Jirka Hakalan liiton puheenjohtajaksi vuodelle 2013. Hakala on toiminut aktiivisesti KOL:n liittohallituksessa kahden vuoden ajan. Tämän vuoden hän on vaikuttanut KOL:n varapuheenjohtajana.

– Suomen koulutuspolitiikka kaipaa kipeästi uutta suuntaa. Vuonna 2013 KOL tulee paitsi tekemään ennakkoluulottomia poliittisia avauksia, myös osallistumaan Keskustan koulutuspoliittisen ohjelman uudistamiseen. Myös ruohonjuuritason paikallisosastotoimintaa virkistetään kautta maan lisäämällä osastojen välistä yhteistyötä ja jakamalla parhaat tavat toimia, toteaa tuore puheenjohtaja Hakala.

KOL:n varapuheenjohtajiksi valittiin Anne Hyyryläinen Rovaniemeltä ja Johanna Karjula Jyväskylästä. Liittohallituksen jäseniksi valittiin Lauri Jurvanen Joensuusta, Tuomas Ylitalo Turusta, Tarja Männistö Oulusta ja Aino Löppönen Jyväskylästä sekä liittohallituksen varajäseneksi Sakari Tuomisto Vaasasta.

Liittokokouksessa hyväksyttiin KOL:lle sekä uusi koulutuspoliittinen ohjelma että sosiaalipoliittinen ohjelma.

Lisätietoja:
Puheenjohtaja 2013, Jirka Hakala, 044 0579995
Puheenjohtaja 2012, Petri Honkonen, 050 3897260

Jaa tämä artikkeli