TIEDOTE: Keskustaopiskelijat ilman rajoja

Keskustaopiskelijat ovat perustaneet maantieteellisestä sijainnista riippumattoman osaston. Rajattomat Keskustaopiskelijat (RaKe) kokoaa yhteen opiskelijoita, joiden koulupaikkakunnalta ei tähän mennessä ole löytynyt opiskelijaliiton osastoa.

– Myös yliopistopaikkakuntien ulkopuolella ja ulkomailla asuu yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostuneita opiskelijoita. Tarkoituksena on, että RaKe voisi toimia vaikuttamiskanavana tällaisille ihmisille, kuvailee osaston puheenjohtajana aloittanut Eeva Kärkkäinen.

Osaston poikkeuksellinen luonne on huomioitu sen säännöissä siten, että esimerkiksi kokoukset on mahdollista pitää sähköpostin välityksellä. Muutoinkin byrokratia on tarkoitus minimoida. Käytännön syistä toiminta tulee olemaan aktiivisinta netissä.

– Kiinnostuneet voivat lähettää sähköpostia tai liittyä Facebook-ryhmäämme, Uppsalassa opiskeleva Kärkkäinen rohkaisee.
Lisätiedot:
Eeva Kärkkäinen
eeva.karkkainen@keskustanuoret.fi
0409104136

Jaa tämä artikkeli