TIEDOTE: Keskustaopiskelijoiden Jirka Hakala pyrkii jatkokaudelle

Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtaja Jirka Hakala pyrkii toiselle yksivuotiskaudelle KOL:n johdossa. Vuosi sitten Oulun liittokokouksessa johtopaikalle äänestetty Hakala kokee, että toinen kausi puheenjohtajan jakkaralla toisi KOL:n toimintaan pitkään kaivattua jatkuvuutta, antaisi erinomaisen mahdollisuuden kehittää liitto- ja osastotason perustyötä sekä auttaisi viemään keskustaopiskelijoiden tavoitteita vahvasti eteenpäin koko vuoden 2014 ajan.

– Kuluneet kuukaudet tällä näköalapaikalla ovat olleet työntäyteisiä, mutta palkitsevia. Paloni ja intoni työhön liiton peräsimessä ovat vahvistuneet entisestään. Toivon saavani mahdollisuuden johdattaa kasvavan ja aktiivisen Keskustan Opiskelijaliiton menestyksekkääseen toimintaan myös ensi vuonna, toteaa Hakala.

Hakalan haluaa vuodesta 2014 toimijoiden kouluttamisen, innostamisen ja aatteellisen syväkynnön vuoden. Uudelle opiskelevalle vaikuttajapolvelle on tarjottava parhaat työkalut vaikuttamistyöhön ja kasvamiseen niin omalla paikkakunnallaan kuin valtakunnallisellakin tasolla, ja keskustaopiskelijoiden on entistä aloitteellisemmin vaikutettava emopuolueen linjaustyöhön sekä tuotava esille opiskelevien keskustalaisten sydäntä lähellä olevia asioita.

– Keskustaopiskelijoiden on kannettava kortensa kekoon alkiolaisen sivistysaatteen pitämiseksi tuoreena ja innostavana. Akuutin talouskriisin keskellä Keskusta tekee vastuullista politiikkaa ajassa, mutta politiikassa on keskeistä kyetä luomaan pidemmän aikavälin näkemys paremmasta maailmasta ja sitten viitoittaa tie tähän tulevaisuuteen. Keskustaopiskelijoilla on intoa ja erinomainen mahdollisuus tuoda oma, vahva panoksensa tähän jatkuvaan työhön, Hakala sanoo.

Keskustan opiskelijaliitto valitsee uuden johdon liittokokouksessaan Vaasassa 16.-17.11.

Lisätietoja:

Jirka Hakala
050 389 7260
jirka.hakala(at)keskustaopiskelijat.fi

Jaa tämä artikkeli