TIEDOTE: Tampereen Opiskelevat Keskustalaiset: Lauri liittohallitukseen!

Tampereen Opiskelevat Keskustalaiset esittää Lauri Heikkilää Keskustan Opiskelijaliiton liittohallitukseen vuodelle 2014. TOK:a hän on johtanut keväästä 2012 alkaen.

Heikkilä opiskelee historiaa Tampereen yliopistossa neljättä vuotta ja ikää miehellä on vielä hetken verran 21. Hän on ehtinyt olla kolmisen vuotta mukana keskustaopiskelijoiden ja -nuorten toiminnassa. Tämä aika on opettanut hänelle paljon keskustasta-aatteesta, politiikasta ja yhdessä tekemisestä.

”Osastoissa piilee KOL:n voima. Liittohallituksessa keskittyisin eritoten osastojen monipuoliseen tukemiseen”, ehdokas linjaa.

”Laurilta löytyy paloa toimia keskusta-aatteen puolesta. TOK:n puheenjohtajana Lauri on osoittanut olevansa vastuullinen, osaava ja innostava toimija, joka näyttää aktiivisuudellaan esimerkkiä myös muille. KOL:n liittohallitus saisi Laurista keskustelevan, ahkeran ja täydellä sydämellä toiminnassa mukana olevan jäsenen ”

 -Elisa Siipola TOK:n hallituksen jäsen 2012-, KOL:n LiHan jäsen 2012.

 

”Tapasin Laurin ensimmäisen kerran vuoden 2012 liittokokouksessa Oulussa. Huomasin heti hänen innostuksensa keskustalaiseen aatteeseen ja halunsa päästä vaikuttamaan yhteiskunnallisiin asioihin. Lauri on ahkera toimija, joka osaa myös ”löysätä kravattia” ja pitää hauskaa. Laurin vahvat otteet Tampereen Opiskelevien Keskustalaisten puheenjohtajana ovat vakuuttaneet minut hänen valmiudestaan toimia Keskustan Opiskelijaliiton liittohallituksessa.”

-Jaakko Kurvinen, VaKon pj 2011-2012.

 

”Mikäli minulle annettaisiin tehtäväksi sijoittaa Lauri janalle, jonka toisessa päässä lukee konservatiivinen ja toisessa liberaali, en osaisi äkkiseltään vastata. Minusta hän punnitsee kantansa tarkkaan, eikä linnoittaudu bunkkeriinsa. Hänellä on rakentava tyyli edistää tärkeiksi katsomiaan asioita. Lisäksi arvostan suuresti henkilöä, joka kohtaa toisen ihmisen samalla tavalla niin kokoussalin kattokruunujen loisteessa kuin räntäsateessa flaijerin jaossa. Tasavertaisena. Jopa punaisessa Tampereen yliopistossa.”

-Jouni Ovaska, puoluevaltuuston puheenjohtaja, Keskustanuorten varapuheenjohtaja

Lisätietoja:
Lauri Heikkilä
lauri.a.heikkila(at)uta.fi

Jaa tämä artikkeli