TIEDOTE: Vaasan Keskustaopiskelijat: Vahva tekijä ja järjestökentän osaaja KOL:n varapuheenjohtajaksi

Vaasan Keskustaopiskelijat: Vahva tekijä ja järjestökentän osaaja KOL:n varapuheenjohtajaksi

Vaasan Keskustaopiskelijat esittää syyskokouksessaan Sakari Tuomistoa Keskustan Opiskelijaliiton varapuheenjohtajaksi. Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtajisto ja liittohallitus valitaan liittokokouksessa Vaasassa 16.-17. 11. 2013.

Sakari on lähtöisin Laihialta ja opiskelee nyt neljättä vuotta kauppatieteitä Vaasan yliopistossa pääaineenaan johtaminen ja organisaatiot. Hän on toiminut kuluvan vuoden VaKo:n puheenjohtajana ja KOL:n liittohallituksen varajäsenenä. Hän on myös Etelä-Pohjanmaan Keskustanuorten johtokunnan jäsen.

”Haluan tuoda säpinää ja sähköä Keskustan Opiskelijaliiton toimintaan. Aktiivinen yhteydenpito, kokonaisvaltainen ja uudistusmielinen keskustelu sekä mukavan rento ja viihtyisä toiminnan kulttuuri ovat avaimia KOL:n aseman vahvistamisessa Suomen opiskelijapoliittisella kentällä.” Tuomisto kertoo omista tavoitteistaan KOL:n toiminnan kehittämiseksi.

Tuomisto on viime vuosina kerännyt vahvaa järjestötoiminnan osaamista. ”Sakari haluaa ottaa vastuuta ja osaa innostaa ihmisiä. Se on näkynyt hänen toiminnassaan Vaasan Keskustaopiskelijoiden puheenjohtajana. Osaston toiminta on aktivoitunut ja saanut näkyvyyttä aivan uudella tavalla. Varapuheenjohtajille tulisi antaa enemmän vastuuta Keskustan opiskelijaliitossa ja tuon vastuun ottamiseen Sakari on ainut oikea henkilö.” kuvailee VaKo:n sihteeri Sirma Raivio Tuomistoa.

”Olen oppinut tuntemaan Sakarin tunnollisena Keskusta-aatteen puurtajana, joka on antanut ahkeran panoksensa KOL:n liittohallituksessa. Sakarilla on visioita sekä VaKo:n, KOL:n että Suomen ja maailmankin tulevaisuudesta ja hän on valmis tekemään töitä omien ja meidän muiden keskustalaisten visioiden eteen! Sakarista KOL saa tunnollisen, ahkeran ja näkemyksellisen varapuheenjohtajan.” kertoo Tampereen Opiskelevien Keskustalaisten puheenjohtaja Lauri Heikkilä.

”Toivon voivani olla yhteydessä osastojen ja liiton toimijoihin tämän syksyn aikana jo ennen liittokokousta. Haluan esittäytyä ja myös toivottaa kaikki tervetulleiksi Vaasan liittokokoukseen.” lopettaa Tuomisto.


Vaasan Keskustaopiskelijat ry.

…………………………………………………

vaasankeskustaopiskelijat(at)gmail.com

Jaa tämä artikkeli