TIEDOTE:Rovaniemen Keskustaopiskelijat: Mikko Lindroos Keskustan Opiskelijaliiton varapuheenjohtajaksi

Rovaniemen Keskustaopiskelijat esittää 24-vuotiasta Mikko Lindroosia Keskustan Opiskelijaliitto KOL:n varapuheenjohtajaksi. Lindroos toimii tällä hetkellä Rovaniemen Keskustaopiskelijoiden puheenjohtajana, Keskustanuorten Lapin piirin johtokunnan jäsenenä, Lapin yliopiston ylioppilaskunnan (LYY) edustajistossa sekä Rovaniemen kaupungin varavaltuutettuna.

Oikeustiedettä Lapin yliopistossa opiskeleva Lindroos haluaa varapuheenjohtajakaudellaan keskittyä vahvistamaan KOL:n asemaa emopuolueen koulutuspolitiikan asiantuntijaorganisaationa. Lisäksi Lindroosin sydäntä lähellä on jäsenistöstä huolehtiminen: ”Laadukkaita tapahtumia ja koulutuksia järjestämällä saamme innostettua ja kasvatettua jäseniämme vaikuttamisen ja yhteiskunnallisen vastuunkannon polulle. Toiminnan on oltava helposti lähestyttävää, osallistavaa ja hauskaa sekä jäsenistön haluihin ja tarpeisiin vastaavaa.”

Opiskelijapiireissä Lindroos tunnetaan luotettavana ja mutkattomana, keskustalaisia arvoja tunnustavana yhteistyökumppanina sekä tekijämiehenä, joka ei itseään ja työtuntejaan säästele.

”Olen tutustunut Mikkoon ylioppilaskuntatoiminnassa. Yhteistyö edustajistossa on ollut saumatonta ja sujuvaa. Mikko on rehellinen, lojaali ja toiset huomioiva vaikuttaja. Hän tuntee vaikuttamisen taidon ja verkostot ja haluaa olla ihmisten tavoitettavissa. Mikon asenteella, asiantuntemuksella ja avoimuudella pääsee vielä pitkälle!”

Ira Hietanen

LYY:n hallituksen puheenjohtaja 2013
Rovaniemen Kokoomusopiskelijat ry.

”Olen oppinut tuntemaan Mikon opiskelijapoliittisessa toiminnassa Lapin yliopiston ylioppilaskunnan puitteissa. Politiikassa Mikko on tunnollinen ja korrekti yhteistyökumppani, ja vapaa-ajalla mitä mainiointa seuraa illanistujaisissa.”

Hannu Mällinen

Puheenjohtaja
Rovaniemen Sosialidemokraattiset opiskelijat ja nuoret ROSO ry
LYY:n hallituksen puheenjohtaja 2011

”Mikko oli ensimmäisiä ihmisiä, joihin tutustuin organisaatiossamme. Tähän on selkeä syy: Mikko on helposti lähestyttävä ja hänen kanssaan on hyvä tehdä yhteistyötä. Hän on ehdottomasti oikea valinta KOL:n varapuheenjohtajaksi!”

Noora Hammar

LYY:n edustajistovaaliehdokas 2013
Rovaniemen Keskustaopiskelijat ry:n tuore jäsen

Keskustan Opiskelijaliitto valitsee uuden puheenjohtajiston sekä liittohallituksen yksivuotiskaudelle liittokokouksessaan Vaasassa 16.-17.11.2013.

 

Lisätietoja:

Mikko Lindroos
p. 040 541 3119
mlindroo(at)ulapland.fi

Jaa tämä artikkeli