TIEDOTE: OKO: Tuija Patana KOL:n liittohallitukseen

Oulun Keskustaopiskelijat esittää arkkitehtiylioppilas Tuija Patanaa KOL:n liittohallitukseen vuodelle 2014. Halsualta kotoisin oleva 22-vuotias Patana on toiminut kuluvana vuonna Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallituksessa viestintä- ja kulttuurivastaavana.

Tämän lisäksi hänet tunnetaan aktiivisena opiskelijajärjestötoimijana. Patana on toiminut monipuolisesti erilaisissa yhteisöissä niin harraste- ja ainejärjestötasolla kuin myös ammattiyhdistysliikkeessä. Hän on kasvanut järjestöurallaan rohkeaksi vaikuttajaksi, joka ei pelkää tarttua haasteisiin.

Liittohallituksessa Patana aikoo tuoda KOL:n riveihin kaupunkiasiantuntemusta. ”Yhdyskuntasuunnittelua opiskelleena ja kaavoituksessa työskennelleenä minulla on aitoa kokemusta maankäytön suunnittelusta myös kaupungeissa. Maaseudulla kokemaani yhteisöllisyyttä tulisi saada myös kerrostaloihin. Mielestäni Keskustan tulisi profiloitua enemmän kaikkien, eikä vain maaseudun puolueeksi”, hän kertoo. ”Lisäksi kestävällä suunnittelulla on suuri merkitys ympäristöön.”

”Tuija on raikas tuulahdus Oulusta. Hän kyseenalaistaa rohkeasti vanhoja tottumuksia unohtamatta kuitenkaan tärkeitä aatteellisia perinteitä. Hänessä yhdistyy ihmisenä monella tapaa maalaisuuden ja kaupunkilaisuuden parhaat puolet.”, kertoo OYY:n hallituksen jäsen ja OKO:n ensi vuoden varapuheenjohtaja Jaakko Mäki-Petäjä.

Lisätietoja:
Tuija Patana
tuija.patana(at)gmail.com

Jaa tämä artikkeli