Keskustaopiskelijat: Ansala, Kulmuni ja Saarikko keskustan varapuheenjohtajiksi

Keskustan Opiskelijaliitto (KOL) antaa tukensa keskustan varapuheenjohtajavaalissa Liisa Ansalalla, Katri Kulmunille ja Annika Saarikolle. Kolmatta kauttaan puoluejohdossa tavoitteleva Saarikko on keskustaopiskelijoiden mukaan elintärkeä toimija tulevalla kaksivuotiskaudella, jolloin käydään sekä eduskuntavaalit että hallitusneuvottelut. Keskusta tarvitsee Saarikon vahvaa sosiaalipoliittista otetta ja aatteen paloa tehdäkseen omaleimaista ja tämän päivän köyhän asiaa ajavaa politiikkaa, muistuttavat keskustaopiskelijat.

-Annika on osaava ja innostava tahtopoliitikko, jonka avulla voimme yhtenäisenä joukkona tuoda keskusta-aatteen tähän päivään. Annikan johdolla voimme olla moderni, erottuva ja vahva Suomea uudistava voima, hehkuttaa keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja Jirka Hakala.

Keskustaopiskelijat tukevat myös rovaniemeläistä Liisa Ansalaa sekä torniolaista Katri Kulmunia puheenjohtajistoon. Ansala on kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja, toimitusjohtaja, tohtorikoulutettava ja pitkän linjan kunta- ja koulutuspoliittinen vaikuttaja, jolla on vahvat näytöt niin politiikan vaativasta kenttätyöstä kuin monipuolisista asiantuntija- ja johtotehtävistäkin. Kulmuni taas on torniolainen varakansanedustaja ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja, joka on kerännyt runsaasti kokemusta niin opiskelijapoliitikkona, kansainvälisten luottamustehtävien hoitajana kuin ministerin avustajanakin.

-Liisa Ansala ja Katri Kulmuni olisivat todellinen adrenaliinipistos Suomen Keskustalle. Ansalan vahva näkemys puolueen kenttätyön kehittämisestä sekä aloitteellinen ote vahvan koulutus- ja sosiaalipolitiikan tekemiseen veisivät eteenpäin niin keskustaa kuin koko Suomeakin seuraavalla kaksivuotiskaudella sekä tukisivat keskustan palauttamista todelliseksi sivistyspuolueeksi. 

-Kulmuni taas toisi puoluejohtoon tuiki tarpeellista kansainvälisten asioiden osaamista, koulutuspoliittista näkemystä ja voimakasäänistä aluepoliittista otetta, joka antaisi keskustalle paremmat mahdollisuudet toteuttaa keskustalaista politiikkaa tuoreella maailmankuvalla, toteaa KOL:n puheenjohtaja Jirka Hakala.

 Lisätietoja:

Jirka Hakala

050 389 7260

jirka.hakala(at)keskustaopiskelijat.fi

Jaa tämä artikkeli