Tampereen Opiskelevat Keskustalaiset: Lauri Heikkilä jatkokaudelle

Lauri Heikkilä.jpgTampereen Opiskelevat Keskustalaiset (TOK) esittää Lauri Heikkilää Keskustan Opiskelijaliiton liittohallituksen jäseneksi vuodelle 2015. Hän on viidennen vuoden historianopiskelija, tuleva historianopettaja Tampereen yliopistosta. Alunperin hän on kotoisin Pälkäneeltä. Harrastuksiin kuuluu järjestötoiminnan ohessa muun muassa musiikki. Heikkilä on toiminut TOK:n puheenjohtajana vuodesta 2012 ja on nyt väistymässä tästä tehtävästä. Vuonna -14 hän on ehtinyt jo vaikuttaa KOL:n liittohallituksessa. Sekä osastotoiminnan että liiton toiminnan kuviot ovat hänelle siis hyvin tuttuja.

-Nyt kun jätän TOK:n johtamisen, uskon pystyväni vaikuttamaan liittotasolla entistäkin voimakkaammin. Kuluneen vuoden aikana olen oppinut valtakunnallisesta opiskelijapolitiikasta paljon ja haluan jatkaa hyvin alkanutta työtä. Erityisesti haluan tulevana vuonna vahvistaa liiton ja osastojen yhteistyötä, viedä eteenpäin meidän kaupunkipoliittisia tavoitteitamme sekä vahvistaa KOL:n roolia Keskustan aatteellisena kärkenä. Nuori opiskelija saa olla idealisti ja minä ainakin uskon alkiolaiseen aatteeseen, Heikkilä linjaa.

Vuonna 2015 KOL kohtaa sekä eduskunta- että edustajistovaalit. Vaaleissa liiton tulee vahvasti tukea osastojen kampanjatoimintaa. KOL on puhtaasti kaupunkilainen liitto, ja juuri KOL pystyy tekemään vahvaa kampanjaa suurissa ja pienissä kaupungeissa. Kaupunkipoliittiset kärjet uppoavat varmasti sekä eduskunta- että edustajistovaaleissa.

-Tämän päivän KOL on todellinen suunnannäyttäjä Keskustan tulevaisuudelle. Haluan olla mukana määrittämässä tätä suuntaa, Heikkilä toteaa.

-Suomen kokoomuslaisimmasta kunnasta on kotoisin koko Pirkanmaan sinnikkäin apilalipun kantaja. Hän tietää mitä on osaston arki eikä kaihda raakaa käytännön työtä. Komppaan täysin hänen näkemystään siitä että kirkas keskustalainen koulutuspolitiikka on omiaan vahvistamaan luottamusta puoluettamme kohtaan myös ruuhka-Suomessa. Laurilla on vielä rutkasti näytettävää ja annettavaa opiskelijaliikkeellemme, kertoo kansanedustajaehdokas, Pirkanmaan keskustanuorten puheenjohtaja ja keskustanuorten liittohallitukseen juuri valittu Santeri Lampi.

Lisätietoja Lauri Heikkilä 044-3672009, lauri.a.heikkila(at)uta.fi

Jaa tämä artikkeli