Mia Lehto Suomen Ylioppilaskuntien liiton hallitukseen

mia lehto.jpgLappeenrantalainen keskustaopiskelija Mia Lehto on valittu Suomen Ylioppilaskuntien liiton hallitukseen. Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa kauppatieteitä opiskeleva Lehto valittiin tehtävään SYLin liittokokouksessa Espoossa 21.11.2015.

Lehto on toiminut Lappeenrannan LTKY:n hallituksessa koulutuspoliittisena vastaavana. Lehto on ollut myös Lappeenrannan teknillisen yliopiston hallituksen jäsen, kartuttaen näin kokemusta yliopiston strategisen tason johtamisesta.  Aikaisempina opiskeluvuosinaan Lehto on työskennellyt yliopistolla tuntiopettajana. Keskustaopiskelijoiden toiminnassa hän on ollut mukana jäsenenä Lappeenrannan Keskustaopiskelijoissa.

”Haluan palavasti tehdä arvokasta työtä sekä opiskelijaliikkeen että koulutusjärjestelmämme kehittämiseksi. Olen valmis tähän haastavaan työhön opiskelijoiden paremman huomisen puolesta ja erittäin kiitollinen saamastani tuesta ja luottamuksesta ” Lehto kiittelee.

SYLin uusi hallitus aloittaa kautensa vuoden alussa. Keskustalaisena Lehto kutsutaan myös Keskustan Opiskelijaliiton hallituksen kokouksiin.

 

Lisätietoja:
Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtaja 
Hilkka Kemppi 
0400181115
hilkka.kemppi@keskustaopiskelijat.fi

Mia Lehto

040-4178618

mia.lehto@student.lut.fi

Jaa tämä artikkeli