Haemme KOLlin tulevaisuudesta kiinnostuneita visionäärejä järjestöllisen kehittämisen työryhmään

Kiinnostaako sinua olla laatimassa suuntaviivoja Keskustan Opiskelijaliiton toiminnalle? Onko sinulla ideoita, intoa ja mielenkiintoa lähteä mukaan kehittämään ja suunnittelemaan Keskustan Opiskelijaliiton järjestöllistä tulevaisuutta?

Nyt voit hakea mukaan Keskustan opiskelijaliiton järjestöllisen kehittämisen työryhmään! Ryhmän tavoitteena on luoda KOLlille järjestön kehittämissuunnitelma, joka asettaa järjestön kehittämisen pitkän aikavälin tavoitteita. Strategian tyyppinen paperi tulisi palvelemaan liittoa toimijoiden vaihtuessa tiheästi. Työryhmässä pääset jakamaan ideasi entistä paremmasta opiskelijaliitosta sekä suunnittelemaan pidemmän tähtäimen tavoitteita KOLlille.

Työryhmän vetäjänä toimii liittohallituksen jäsen Johanna Teijonmaa ja lisäksi ryhmään valitaan sopiva määrä innokkaita KOLlilaisia. Työryhmä toimii pääasiallisesti netin välityksellä ja tapaa muutaman kerran vuoden aikana KOL:n tapahtumien yhteydessä.

Ryhmään voi hakea mukaan lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen jteijonm@ulapland.fi sunnuntaihin 14.2. mennessä. Jäsenet valitaan hakuajan päätyttyä ja ryhmä aloittaa työskentelynsä helmikuun lopulla.

Lisätietoja:
Johanna Teijonmaa
0407063956
jteijonm@ulapland.fi

Jaa tämä artikkeli