Tule mukaan tekemään KOL:n uutta sosiaalipoliittista ohjelmaa!

Mitkä ovat suomalaisen vastuullisen sosiaalipolitiikan kulmakivet? Miten luodaan opiskelijoille onnellinen ja toimiva arki? Tuntuuko, että sinulla voisi olla mielipiteitä ja ideoita edellä mainittuihin aiheisiiin liittyen? Hyvä! 
 
Hae mukaan työryhmään, joka suunnittelee ja toteuttaa Keskustan Opiskelijaliitolle uuni tuoreen sosiaalipoliittisen ohjelman! Työryhmä kokoontuu  ja pitää yhteyttä vuoden mittaa pääasiassa sähköisesti, sekä tarpeen vaatiessa myös KOL:n valtakunnallisten tapahtumien yhteydessä. Ensimmäinen tapaaminen työryhmän kesken järjestetään 27.2 KOL:n avausseminaarissa Helsingissä. 
 
Tässä siis oiva tilaisuus keskustella ja ideoida suomalaista sosiaalipolitiikkaa, erityisesti opiskelijanäkökulmasta.  Kokemus ja aikaisempi tuntemus aiheesta katsotaan eduksi, mutta aidolla kiinnostuksella ja innostuksella pääsee jo pitkälle.
 
Lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot hieman itsestäsi ja kiinnostuksestasi sosiaalipoliittisiin asioihin. Hakemuksen voit lähettää ohjelmatyöryhmän puheenjohtaja Inkeri Kulmaselle (inkeri.kulmanen@hotmail.fi). Haku sulkeutuu 14.2. 

 
Jaa tämä artikkeli