Keskustaopiskelijat: Aatteen paloa puoluejohtoon!

Keskustan Opiskelijaliitto (KOL) antaa tukensa keskustan varapuheenjohtajavaalissa Antti Kurviselle ja Katri Kulmunille. Keskustaopiskelijat toivovat että Seinäjoella valittava puoluejohto tuo entistä voimakkaammin aatteen äänen hallitusohjelman edistämisen rinnalle. Valtion hoitamisen lisäksi Keskustan tulee muistaa ihminen kaiken politiikan keskellä.

-Uskomme, että Antti tuo oikeudenmukaisuuden näkökulmaa keskusteluun leikkauksista ja uudistuksista. Varmistamalla kaikille yhtäläiset mahdollisuudet edistää itseään varmistamme myös Suomen tulevaisuuden. Tarvitsemme myös keskustelua siitä, miten turvaamme tulevaisuuden Suomelle pidemmällä kuin vaalikauden aikavälillä, Keskustaopiskelijoiden Sippola toteaa.

Antti on lakimies ja kansanedustaja Etelä-Pohjanmaalta sekä entinen Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtaja. 

-Suomi ei ole erillinen muusta maailmasta ja se täytyy yhä paremmin huomioida politiikassa. Katrin vahva osaaminen kansainvälisestä politiikassa on tärkeä etu Keskustalle. Tarvitsemme myös enemmän kv-yhteistyötä Keskustan kansainvälisten ja pohjoismaisten kumppaneiden kanssa voidaksemme olla vaikuttavampia kansainvälisellä tasolla, Sippola kuvailee.

Katri on kansanedustaja Lapista. Hänellä on pitkä kokemus keskustajärjestöistä ja  tavoitteena uudistaa puoluetta, että uudet toimijat löytävät keskustaperheestä entistä helpommin vaikuttamisen väyliä, jotta keskusta on suurin puolue myös tulevissa vaaleissa.

Lisätietoja:
Anniina Sippola
Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtaja,
050 389 7260
anniina.sippola@keskustaopiskelijat.fi

Jaa tämä artikkeli