Helsingin Keskustaopiskelijat haluaa Auli Piiparisen Keskustan Opiskelijaliiton johtoon

 

Helsingin Keskustaopiskelijat esittää Auli Piiparista Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtajaksi vuodelle 2018. Piiparinen opiskelee liiketaloutta Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa toista vuottaan. Tuleva tradenomi suuntautuu opinnoissaan johtamiseen ja henkilöstöhallintoon.

“Keskustan Opiskelijaliitolla on merkittävä rooli Keskustan sisällä sivistyksen lipun liehuttajana. Aktiiviset korkeakouluopiskelijat ovat elinehto puolueellemme ja yhteiskunnalle. Puheenjohtajana haluaisin olla rakentamassa entistä vahvempaa Kollia uudelle vuosikymmenelle, jäsenmäärää ja järjestöä aktivoimalla, poliittista työtä unohtamatta.” linjaa Piiparinen.

Pinnalla oleva pääsykoeuudistus ja korkeakouluvisio tarvitsee keskustaopiskelijoiden ääntä ja visiota. Yhdenvertaiset kouluttautumismahdollisuudet läpi Suomen kaipaavat samoin puolustajaansa. Piiparinen näkee KOL:lla vahvan jalansijan myös keskustalaisen kaupunkipolitiikan ytimessä.

“80-vuotiaan ikään päässyt liitto ei saa jäädä rääpiäistunnelmiin juhlavuoden jäljiltä. Liittokokouksessa hyväksyttävä liiton historian ensimmäinen strategia ja uusiutuva periaateohjelma ottavat askelia KOL:n tulevalle vuosikymmenelle” kertoo Piiparinen. Näiden tavoitteiden toteuttamista hän haluaa tehdä yhdessä liittohallituksen ja osastojen kanssa.

”Auli on yksi innostavampia persoonia, joka minulla on kunnia tuntea. Uskon vakaasti hänen kykyynsä saada intohimon liekki roihuamaan jokaisessa keskustalaisessa opiskelijassa ja tuoda oikeaa tekemisen meininkiä Keskustan Opiskelijaliittoon. Sitä, jos jotain, ruosteinen järjestökoneemme nyt tarvitsee” sanoo Helsingin Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja Valtteri Markula.

Piiparinen toimii tällä hetkellä Keskustan Opiskelijaliiton liittohallituksen jäsenenä ja Haaga-Helian opiskelijakunta Helgan edustajistossa. Korkeakoulupolitiikan pariin hänet johdatti tehty työ toisella-asteella Lukiolaisten Liiton varapuheenjohtajana vuonna 2016. Lisäksi tämä 21-vuotias opiskelija on kotipaikkakuntansa Leppävirran tuore kunnanvaltuutettu ja koululautakunnan varapuheenjohtaja.

Lisätietoa:

Auli Piiparinen, 044-2915966

Auli Piiparinen. Kuva Iiris Hynönen.

 

 

 

Jaa tämä artikkeli