KOL: Heikkinen, Kulmuni ja Kurvinen keskustan varapuheenjohtajiksi

Keskustaopiskelijat tukee Sotkamon puoluekokouksessa keskustan varapuheenjohtajiksi Hannakaisa Heikkistä, Katri Kulmunia ja Antti Kurvista. Puolueen puheenjohtajan toimiessa myös pääministerinä on varapuheenjohtajakolmikon oltava valmis kehittämään ja johtamaan puoluetta reippain ottein.

Sekä Kurvisella että Kulmunilla on nykyisen puolueen varapuheenjohtajuuden lisäksi taustaa Keskustaopiskelijoissa puheenjohtajan pesteistä: Kurvinen on toiminut liiton puheenjohtajana, Kulmuni taas Rovaniemen keskustaopiskelijoiden johdossa. Molempien valmius keskustella puolueen varapuheenjohtajina nuorkeskustan kanssa niin arvoista kuin ideoista on ollut erittäin toimivaa ja ansaitsee jatkokauden.

Keskustaopiskelijoiden mielestä Heikkinen taas olisi tarvittava uusi lisä puolueen johtoon. Hän on aktiivisesti puolustanut kansanedustajana myös opiskelijoiden asemaa käynnissä olevassa sosiaali- ja terveydenhoitouudistuksessa YTHS:n laajentumisen myötä. KOL on vakuuttunut Heikkisen energiasta ja pätevyydestä toimia puolueen varapuheenjohtajana.

“Tulevalla puoluejohdolla on käsissään keskustan johtaminen 2020-luvulle. Siellä emme pärjää samoilla sanoilla kuin tänään tai huomenna, puolueemme on oltava jatkuva tarina omassa ajassaan. Siksi tahdomme puheenjohtajan tueksi uudenlaisen trion.” kertoo Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtaja Auli Piiparinen.

Keskustaopiskelijat kuuluttaa niin ehdokkailta kuin puoluekokoukselta  sosiaalisesti oikeudenmukaista ja rohkeaa politiikkaa. Tasa-arvo, inhimillisyys ja sivistys eivät saa jäädä vain juhlapuheisiin – tarvitaan toimia näiden arvojen pohjalta. Keskustelun merkitystä ei saa unohtaa.

Lisätietoja:

Auli Piiparinen
puheenjohtaja
Keskustan Opiskelijaliitto

+358 50 3897 260
auli.piiparinen@keskustaopiskelijat.fi

Antti Kurvinen, Hannakaisa Heikkinen ja Katri Kulmuni.
Jaa tämä artikkeli