Haku Keskustaopiskelijoiden työryhmiin avattu

Poliittiset ohjelmat ja linjaukset luovat pohjan Keskustaopiskelijoiden toiminnalle ja sen edistämälle edistykselliselle politiikalle.

Tulevaisuutta tavoittelevat ohjelmat eivät kuitenkaan synny itsestään, vaan ohjelmatyökin tarvitsee tekijänsä. Työryhmät ovat myös jäsenistölle keino päästä vaikuttamaan ohjelmiin jo niiden valmisteluvaiheessa.

Keskustaopiskelijoiden liittohallitus on päättänyt perustaa kuluvaksi vuodeksi kolme työryhmää valmistelemaan liiton ohjelma- ja strategiatyötä. Työryhmien tarkoituksena on valmistella marraskuussa pidettävää liittokokousta varten sosiaalipoliittinen ohjelma, kuntavaaliohjelma ja liiton uusi strategia.

Jokaista työryhmää johtaa liittohallituksen jäsen. Sosiaalipoliittista työryhmää Ella Veteläinen, kuntavaalityöryhmää Arttu Laaksonen ja strategiatyöryhmää Janne Mäkinen.

Työryhmien työskentely tapahtuu pitkälti etänä, mutta jokainen työryhmä kokoontuu yhden kerran ennen syksyä myös fyysisesti.

Näiden lisäksi Keskustaopiskelijat ovat mukana Keskustanuorten kanssa yhteisessä KV-jaostossa, jossa mm. käsitellään Pohjoismaiden Keskustanuorten ja Euroopan liberaalinuorten kokouksiin liittyviä asioita ja yleisestä kansainväliseen politiikkaan liittyviä asioita.

Viimeinen hakupäivä työryhmiin on 14.2.

Haku tapahtuu täyttämällä alla oleva lomake. Hakea voi myös useampaan työryhmään täyttämällä lomakkeen uudestaan.

Please select a valid form
Jaa tämä artikkeli