Helsingin Keskustaopiskelijat: Myllypuron metroaseman nimi on muutettava Metropoliaksi

Helsingin keskustaopiskelijat esittävät, että Helsingin Myllypuron metroaseman nimi tulee vaihtaa Metropoliaksi.

”Nimenvaihdos profiloisi Helsinkiä koulutusmyönteisenä kaupunkina sekä vahvistaisi ammattikorkeakoulutuksen roolia ja arvostusta laajemmin yhteiskunnassa. Uusi nimi myös kehittäisi myönteisesti Itä-Helsingin näkyvyyttä ja brändiä.”, linjaa Helsingin Keskustaopiskelijoiden hallituksen jäsen Valtteri Markula

Pääkaupunkiseudun metroasemista Helsingin yliopisto ja Aalto-yliopisto on nimetty korkeakoulujen mukaan. Toisin sanoen metroasemien nimistä löytyy jo kaksi yliopistoa, mutta ei yhtään ammattikorkeakoulua.

Metropolia ammattikorkeakoulu on Suomen suurin ammattikorkeakoulu, jossa opiskelee yli 16 000 opiskelijaa, joka on suurin piirtein yhtä paljon kuin esimerkiksi Aalto-yliopistossa. Metropolia ammattikorkeakoululle on valmistunut uusi vuoden 2020 alusta kokonaisuudessaan käyttöönotettu kampus Myllypuron Metroaseman välittömään läheisyyteen.

Lisätiedot

Hallituksen jäsen / Helsingin Keskustaopiskelijat
Valtteri Markula
0447514363
valtteri.markula@gmail.com

Puheenjohtaja / Helsingin Keskustaopiskelijat
Venla Luttinen
venla.luttinen@gmail.com

Jaa tämä artikkeli