Helsingin Keskustaopiskelijat: Valitaan Joonas Paavilainen Keskustaopiskelijoiden puheenjohtajaksi

Helsingin Keskustaopiskelijat esittää Joonas Paavilaista Keskustaopiskelijoiden puheenjohtajaksi vuodelle 2022.

“Keskustaopiskelijoita tarvitaan oikeudenmukaisemman ja kestävämmän tulevaisuuden rakentamisessa. Yhteiskunnassa olemme vastuussa itsestämme ja toinen toisistamme sekä yhteisistä resursseistamme. Meidän yhteiskuntamme tulee antaa mahdollisuudet yrittää uutta ja onnistua. Meidän täytyy luoda yhteiskunta, jossa heikommista pidetään huolta ja tukea on aina saatavissa läheltä ja nopeasti. Meidän tehtävänä on huolehtia resursseistamme, jotta tulevilla sukupolvilla on myös mahdollisuus puhtaaseen ruokaan ja lähiluonnossa reippailuun”, linjaa Paavilainen.

Poikkeuksellisten vuosien jälkeen korkeakouluopiskelijat palaavat takaisin lähiopintojen pariin. Koronapandemia on vaikuttanut opiskelijoiden opintojen edistymiseen, sosiaalisiin kontakteihin ja heikentänyt opiskelijoiden toimeentuloa. Keskustaopiskelijoita tarvitaan jatkossakin valvomaan opiskelijoiden hyvinvointia ja varmistamaan, että korkeakouluopiskelijat pääsevät osaksi koronan jälkeistä talouskasvua tulevienkin vuosien aikana.

“Tulevana vuotena meidän täytyy puhua kaupunkien ja maakuntien puolesta. Keskustan täytyy menestyä myös kaupungeissa ja etenkin meidän sivistyksen lipunkantajien täytyy puhua viihtyisien ja toimivien kaupunkien puolesta. Kaupungeissa, joissa meillä jokaisella on mahdollisuus asua lähellä luontoa, kehittää osaamistamme ja luoda kestävää tulevaisuutta”, Paavilainen kertoo.

“Tulevana vuonna meidän täytyy olla aluevaalikunnossa. Meidän täytyy kääntää viime vaalien suuntaa ja olla valmiita tekemään töitä nuorisokannatuksen kasvattamiseksi. Joonas on kokenut järjestötoimija, jolla on näkemystä korkeakouluopiskelijoiden arjesta ja haasteista. Joonas on realistinen visionääri, jolla on näkemystä opiskelijajärjestömme kehittämiseksi”, sanoo Helsingin Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja Venla Luttinen.

25-vuotias lappeenrantalaistaustainen Paavilainen toimii tällä hetkellä Keskustaopiskelijoiden 2. varapuheenjohtajana ja opiskelee Helsingin yliopistossa teologiaa ja uskonnontutkimusta. Teologian ja uskonnontutkimuksen opinnoissaan Paavilainen suuntautuu kaupunkiteologian ja uskontososiologian teemoihin. Johtajakokemusta Paavilainen on saanut toimiessaan muun muassa Suomen Nuorisovaltuustojen Liiton piiri- ja edunvalvontasektorin varapuheenjohtajana vuonna 2017 ja Helsingin Keskustaopiskelijoiden varapuheenjohtajana vuonna 2020.

“Nyt on oikea aika hypätä isompiin saappaisiin. Meidän täytyy yhdessä johtaa vetreä 85-vuotias opiskelijajärjestömme aluevaalivoittoon”, Paavilainen päättää.

Lisätietoja:
Joonas Paavilainen
050-494 0639
joonas.paavilainen@gmail.com
Instagram: @joonas.paavilainen
Twitter: @JK_Paavilainen

Jaa tämä artikkeli