Keskustaopiskelijat: Lomarauhaa opiskelijoille!

Keskustaopiskelijat vaativat opiskelijoille lomarauhaa — kulunut vuosi on ollut jälleen kerran erityisen raskas monelle opiskelijalle. 

— Kulunutta vuotta ovat varjostaneet esimerkiksi korona sekä Ukrainan sota ja siitä seurannut hintojen äkillinen nousu. Monella opiskelijalla onkin huoli omasta tai läheistensä jaksamisesta, hyvinvoinnista ja pärjäämisestä, toteaa Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja Arttu Laaksonen

Keskustaopiskelijat muistuttaa, että opiskelijoilla on oikeus lomaan ja lepoon. Joulun aika sekä joululoma on monelle opiskelijalle vuoden ainoa pidempi ajankohta, jolloin opiskelija ei opiskele tai käy töissä.

— Jokaisella opiskelijalla tulee olla mahdollisuus hengähtää, ottaa aikaa itselleen sekä viettää lomaa itselle parhaalla mahdollisella tavalla, toteaa Keskustaopiskelijoiden varapuheenjohtaja Eeva-Kaarina Heikkilä

Keskustaopiskelijat kuitenkin painottaa, ettei opiskelijoiden heikentynyttä hyvinvointia ratkaista pelkästään opiskelijoiden lomarauhalla. Eduskuntavaalien lähestyessä niin Keskustan kuin muiden puolueiden on siirrettävä huomionsa opiskelijoiden hyvinvointikriisiin. 

— Keskustaopiskelijat tulee kevään aikana vaatimaan toimia opiskelijoiden hyvinvointikriisin ratkaisemiseksi. Sitä ennen haluamme kuitenkin mahdollistaa loman myös päätöksentekijöille sekä itsellemme, päättää Keskustaopiskelijoiden varapuheenjohtaja sekä tuleva puheenjohtaja Olivia Löytänen

Keskustaopiskelijat haluaa kiittää kaikkia kuluneesta vuodesta sekä toivottaa erityisen levollista joulun aikaa erityisesti opiskelijoille!

Keskustaopiskelijoiden liittotoimisto on lomalla 23.12.2022—2.1.2023.

 

Lisätietoja: 

Arttu Laaksonen
Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja
puh. 050 389 7260
arttu.laaksonen(a)keskustaopiskelijat.fi
Jaa tämä artikkeli