Rovaniemen Keskustaopiskelijat: Noora Hammar Keskustan Opiskelijaliiton liittohallitukseen

Noora Hammar.jpg Rovaniemen Keskustaopiskelijat esittävät 21- vuotiasta Noora Hammaria Keskustan Opiskelijaliiton liittohallitukseen. Noora opiskelee Lapin yliopistossa julkisoikeutta ja on toiminut opintojensa ajan aktiivisena keskustatoimijana paitsi opiskelijoissa, myös nuorissa. ”Mennyt vuosi Mentorin päätoimittajana, Lapin Yliopiston ylioppilaskunnan edustajiston varajäsenenä ja RoKen varapuheenjohtajana on opettanut minua tarttumaan härkää – ja miksei poroakin – sarvista” Noora kuvailee kulunutta vuottaan.

RoKe -toiminnan lisäksi Noora on ollut aktiivinen toimija myös liiton tasolla. Nyt opintojensa loppusuoralla, olisi oikea aika siirtyä vaikuttamaan liittohallituksesta käsin. Alun perin salolaiselle Nooralle tärkeitä asioita ovat muun muassa osastojen some-aktiivisuuden ja -monipuolisuuden lisääminen sekä valmistumisen mahdollistaminen ennen opintosuunnitelman tavoiteaikaa. ”Puhetta on paljon joustavasta opiskelusta, mutta joustosta puhutaan vain yhteen suuntaan: valmistumisen viivästymiseen. On tärkeää mahdollistaa valmistuminen myös etuajassa, ja tämä vaatii opinnoilta aivan erilaista joustavuutta” Hammar linjaa. Lisäksi on keskeistä, että osastojen toiminta on ulkopuolisen silmin houkuttelevaa, ja että toimijat todella viihtyvät yhdessä.

”Nooran kanssa on ollut ilo työskennellä tämä kulunut vuosi. Hän on harvinainen yhdistelmä asiantuntemusta ja tekemisen riemua. Ilman Nooran tarjoamaa panosta RoKe:ssa emme olisi kyenneet saavuttamaan nykyistä aktiivisuutemme tasoa. Liittohallitus tarvitsee Nooran kaltaisia tekijöitä riveihinsä, jotta liiton rattaat pysyvät rasvattuina” sanoo RoKen puheenjohtaja Pekka Alakoski

 

Lisätietoja:
Noora Hammar, noora.hammar(at)windowslive.com, 044 5242967

Jaa tämä artikkeli