Rajattomat Keskustaopiskelijat: Anniina Sippola varapuheenjohtajaksi

Rajattomat Keskustaopiskelijat RAKE tukevat Anniina Sippolan Keskustaopiskelijoiden varapuheenjohtajaksi. Helsingin Keskustaopiskelijoiden esittämä 27-vuotias artenomiopiskelija Sippola on toiminut tämän vuoden Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOKin hallituksessa sekä sitä ennen useamman vuoden aktiivisesti Hämeenlinnassa opiskelijapolitiikassa.

Rajattomat Keskustaopiskelijat on valinnut Sippolan osaston uudeksi puheenjohtajaksi. Osaston puheenjohtajana ja liiton varapuheenjohtajana Sippolan olisi mahdollista toimia äänenä myös yliopistopaikkakuntien ulkopuolisille toimijoille. Unohtamatta Sippolan äärettömän laajaa osaamista ja kokemusta. Liiton puheenjohtaja tarvitsee aisaparikseen ammattikorkeakoulusektorin ammattilaisen, jota täyttämään varapuheenjohtaja Sippola olisi erinomainen.

Jaa tämä artikkeli