HAKUKUULUTUS: Keskustan Opiskelijaliitto hakee pääsihteeriä

kol_logo_facebook.jpgKeskustan Opiskelijaliitto ry. on vuonna 1937 perustettu opiskelijoiden sivistys- ja kasvatusjärjestö. KOL:n tarkoituksena on herättää opiskelijoissa halua yhteiskunnalliseen toimintaan ja aktiivisuuteen omassa opiskelijayhteisössään. Olemme yleispoliittinen järjestö, mutta erityinen mielenkiintomme kohdistuu opiskelijoita koskeviin asioihin.

Haemme joukkoomme pääsihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Pääsihteerin toimen menestyksellinen hoitaminen edellyttää hakijalta korkeakoulujärjestelmän tuntemusta, kiinnostusta koulutuspolitiikkaan, johtamistaitoja, keskustahenkistä elämänkatsomusta, stressinsietokykyä ja järjestelmällistä luonnetta. Pääsihteerin toimenkuvaan kuuluu muun muassa liiton tapahtumien järjestäminen, tiedotus sekä muu viestintä, opiskelijapolitiikan seuraaminen, liittohallituksen sihteerinä toimiminen sekä taloushallinnon ja toimiston muut rutiinitehtävät.

Pääsihteerin työ tarjoaa tekijälleen mahdollisuuden työskennellä monipuolisesti haastavissa ja vaihtelevissa työtehtävissä, seurata Suomen Keskustan politiikkaa näköalapaikalta sekä perehtyä syvällisesti opiskelijapolitiikkaan. Työhön kuuluu ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustusta.

Työaika toimessa on 37,5h/vk. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työ alkaa 1.8.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pääsihteerin toimeen tulee lähettää sähköpostitse Keskustan Opiskelijaliiton pääsihteerille osoitteeseen elina.helmanen@keskustaopiskelijat.fi, otsikko ”pääsihteerihaku”. Hakuaika päättyy torstaina 14.5.2015 kello 16.00. Haastattelut järjestetään Helsingissä lauantaina 23.5.2015.

 

Lisätietoja:

Puheenjohtaja Hilkka Kemppi, puh. 050-3897260

Pääsihteeri Elina Helmanen, puh. 045-6569264

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@keskustaopiskelijat.fi

Jaa tämä artikkeli