Tampereen Opiskelevat Keskustalaiset: Opetusministeri Keskustalle!

Juha Sipilän mukaan keskustalaisuuden tärkein arvo on ihmisyys. Keskustalaisuuden pohjalla on ihmisyyden kehitystarve, joka toteutuu koulutuksen kautta.
 
Keskusta on sivistysliike, joka on ollut luomassa peruskoulua, koko maan kattavaa korkeakouluverkkoa ja opintotukijärjestelmää. Koulutuksemme tasa-arvoisuus on taannut pienen maamme menestyksen. On huolehdittava, että Suomesta löytyy maailmanluokan osaamista tulevaisuudessakin.
 
Koulutuksesta ja opiskelijan toimeentulosta leikkaaminen on täysin väärää politiikkaa. Päähallituspuolueen tulee pitää sanansa siitä, että koulutusta kehitetään ja suomalaisesta osaamisesta pidetään huolta. On uskallettava toteuttaa kokeiluja esimerkiksi tiivistämällä korkeakoulujen yhteistyötä ja luomalla monipuolisempia oppimisympäristöjä, puheenjohtaja Monica Lamberg esittää.

Tampereen Opiskelevat Keskustalaiset vaativat, että sivistyspuolue Keskustan on otettava sille kuuluva opetusministerin salkku. Keskustassa on vahvaa koulutusalan osaamista ja vireä opiskelijaliike.
 
Tampereen Opiskelevat Keskustalaiset
Puheenjohtaja Monica Lamberg
monica.lamberg(at)gmail.com
p. 040 577 2162

Jaa tämä artikkeli